Werkoverall kopen voor bij het klussen?

2023-03-02
T. Vermeij

Werkoverall kopen ? 

Of je nu een bouwvakker bent, of gewoon thuis aan het klussen bent een goede werkoverall kan je leven een stuk makkelijker maken. Het beschermt niet alleen je kleding, maar kan ook zorgen voor extra opbergruimte voor gereedschap en andere benodigdheden. Bij Wear2work.nl begrijpen we dat elke professional unieke behoeften heeft als het gaat om werkkleding en daarom hebben we een uitgebreide collectie werkoveralls samengesteld.

Wanneer je op zoek bent naar een werkoverall, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar het materiaal van de overall. We hebben overalls van verschillende materialen, waaronder katoen/polyester en Cordura voor extra duurzaamheid. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de pasvorm. Hoewel overalls vaak als unisex kleding worden gezien, bieden we ook speciale werk overalls dames aan die beter aansluiten op de vrouwelijke pasvorm.

Onze collectie overalls bestaat uit verschillende soorten, waaronder de populaire boeren overall en de roze dames overall. Maar er zijn meer soorten overalls zoals de bodybroek, de overall met lange mouwen of korte mouwen (Amerikaanse overall), de gevoerde winteroverall en de vlamvertragende overall. Elke overall heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van je specifieke behoeften.

Wanneer je een werkoverall gaat kopen, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. We raden aan om een maat groter te bestellen als je van plan bent om een trui of andere kleding onder de overall te dragen. Zo zorg je ervoor dat de overall comfortabel past en je nog steeds voldoende bewegingsvrijheid hebt.