Net afgestudeerd?


Bouw & Civiel heeft regelmatig vacatures voor starters op de arbeidsmarkt. Hoewel het heel verleidelijk is om eerst vakantie te gaan vieren na het behalen van je diploma, is het wel slim om je tijdens de laatste fase van je studie alvast te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Starters op de arbeidsmarkt lopen tijdens sollicitaties vaak tegen het probleem aan dat zij vanwege te weinig relevante werkervaring niet worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bouw & Civiel heeft een groot netwerk en kent vaak de contactpersonen bij de bedrijven persoonlijk. Doordat wij jou én de opdrachtgever hebben leren kennen, kunnen wij toch de opening creëren waardoor je bij een bedrijf op gesprek mag komen en zo je eerste werkervaring kunt opdoen.

Bij welke werkgevers zou je aan de slag kunnen met jouw opleiding en interesses? Hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor en waar moet je allemaal aan denken? Bouw & Civiel komt graag met je in contact om met je mee te denken en antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen.