Hoe wij werken


Wanneer u een beroep doet op onze dienstverlening, volgt er eerst een oriënterend gesprek met één van onze consultants. In dit gesprek willen wij u graag beter leren kennen en wordt uitgelegd wie wij zijn en hoe wij werken. In het gesprek komen uw opleidingen, ervaringen en capaciteiten aan de orde en worden uw specifieke wensen en ambities geïnventariseerd. Op basis van deze gegevens bespreken wij de mogelijkheden en geven advies. Naar aanleiding van het gesprek, gaan wij op actief op zoek naar een passende functie en opdrachtgever.

Bouw & Civiel Personeelsdiensten heeft een wisselende portefeuille met diverse vacatures. Deze vacatures zijn voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd. Zodra wij een passende functie vinden wordt deze aan u voorgelegd. Met uw toestemming wordt u voorgesteld bij de opdrachtgever. Mogelijk volgt daarna een sollicitatiegesprek. Wanneer het gesprek voor beide partijen naar wens verlopen is en u de juiste baan gevonden heeft, worden duidelijke afspraken gemaakt tussen u en Bouw & Civiel Personeelsdiensten.

U mag van ons vakbekwaamheid, discretie, betrokkenheid en een snelle, duidelijke werkwijze verwachten. Als u eenmaal aan het werk bent bij de opdrachtgever houden we contact. Zo kunnen we u blijven begeleiden en er voor zorgen dat we ook goed op uw behoeften kunnen blijven inspelen.