Bouw & Civiel personeelsdiensten

Bouw & Civiel personeelsdiensten is een nationaal opererend arbeidsbemiddelingsbureau en biedt kansen aan startende en/of ervaren professionals. Wij bieden relaties een breed scala aan technisch hoogwaardig, ervaren personeel uit een eigen database (opgebouwd sinds 1999) en adviseren bij oplossingen voor uw personele vraagstukken.

Bouw & Civiel personeelsdiensten is gespecialiseerd in bemiddelen van professionals (MBO, HBO , WO) met een technische achtergrond bij zowel bedrijfsleven (aannemerij, ingenieurs- en adviesbureaus, wooncorporaties, architectenbureaus) als overheden.

Bouw & Civiel personeelsdiensten biedt kandidaten een groot relatienetwerk en is een gewaardeerd sparringpartner. Onze medewerkers zijn inhoudelijk deskundig en betrokken. Wij kiezen voor duurzame relaties.

Tenslotte bieden we kansen aan starters (relatief onervaren) en toekomstige professionals in de vorm van stageplaatsen, traineeship of afstudeeropdrachten. Relaties worden regelmatig benaderd om iets te betekenen voor de werknemers van de toekomst.