Volg ons

LinkedIn

Op zoek naar een baan?

Bouw & Civiel personeelsdiensten is een nationaal opererend arbeidsbemiddelingsbureau en biedt kansen aan startende en/of ervaren professionals.

Chauffeur/Machinist ZUIGWAGEN - KOLKENZUIGER - Minnertsga

Een oplossingsgerichte instelling, een positieve persoonlijkheid, een grote maar gepaste zelfstandigheid in je werk, maar dat je zeker ook je draai in een team weet te vinden. Tevens ben je leergierig, en een visitekaartje van ons bedrijf, zodat een tevreden opdrachtgever je graag terugziet. Je dient in bezit te zijn van rijbewijs C.Je komt te werken op één van de voertuigen van de volgende vrachtwagens: Rioolreinigingsunit - Vacuümwagen - Combi - Recycler - Kolkenzuiger

Handige Harries - Bouwvakhulpen - Leeuwarden

Spoed: Handige Harrie (schoolverlater mag) gezocht per direct.Werk in Leeuwarden. Per direct, evt vanaf morgen woensdag 18-4-2018 al hebben wij ruimte voor een handige Harrie die simpel werk gaat doen als ondersteuning aan de kozijn- en gevelmonteurs op een werk in Leeuwarden. Aanbrengen isolatiemateriaal en schroeven van panelen. Ben jij handig, heb je misschien iets met timmeren of de bouw en wil je wel langere tijd daarin werkzaam zijn en misschien ook nog iets leren of doorgroeien? Bel dan nu direct met 0513-645686 en wie weet ben jij morgen al aan het werk.  Stuur in ieder geval je cv naar werk@banen-centrum.nl want we hebben diverse vacatures. 

Stratenmaker - Dokkum

In deze functie ga je aan de slag bij diverse projecten in en rondom Dokkum. Je werkzaamheden zullen bestaan het aanleggen van (sier) bestratingen, kleine grondwerkzaamheden en het aanleggen van tuinen. Daarnaast heb je een flexibele instelling en vindt je het niet erg om op wisselende tijden te moeten werken. 

GWW - Grondwerker - Heerenveen

Als grondwerker ga je aan de slag op diverse projecten in de civiele sector. De aannemer heeft de meest uiteenlopende klanten. Je bent dan ook bekend met werkzaamheden zoals: aanleg van kabels, buizen, sleuven, kolken en riolering.Het betreft een spoedvacature en je kan dus per direct aan het werk!!

Minikraanmachinist - Heerenveen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een mini-kraanmachinist met ervaring. Je kunt per direct beginnen bij onze opdrachtgever. Het betreft werkzaamheden voor de Grond, Weg en Waterbout. De werkzaamheden vinden in eerste instantie in Zwolle en omgeving plaats. 

Stratenmaker - Groningen

Onze opdrachtgever zoekt per direct een straatmaker ten behoeve van Grond Weg en Water werkzaamheden. De werklocaties bevinden zich in de Provincie Groningen en zijn voor een langdurige periode. 

ChauffeurCE wegenbouw - Heerenveen

Je wordt 1e chauffeur op de vrachtwagen bij onze opdrachtgever. Daarnaast ga je op pad met diverse vrachtwagencombinaties ten behoeve van wegenbouw en asfaltering.Je hebt geen 9-17 mentaliteit en bent juist bereidt om meer uren te draaien of in het weekend te werken. Dit is met name van toepassing in het wegenbouwseizoen.  

Werkvoorbereider - Delfzijl

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van woningbouw en utiliteitsprojecten. Daarbij maak je onderdeel uit van het projectteam. Op jouw vakgebied wordt je door anderen gezien als de professional en als zodanig ben je ook het aanspreekpunt.Als werkvoorbereider communiceer je met uitvoerders, projectleiders en externe partijen, zoals opdrachtgevers en leveranciers. Je doorziet complexe planningen en ziet het als een uitdaging om een project planningstechnisch in goede banen te leiden. Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ja je constructief het gesprek aan om gezamenlijk te komen tot een oplossing.Je bent gedreven en wilt graag actief bijdragen aan het productie gereed maken van de opdracht. Kwaliteit, efficiency, sneller en economische voordeliger bouwen zijn hierbij voor jouw belangrijke items.

IJzerwerker - Heerenveen

Je gaat als ijzerwerker-lasser werken aan schepen in nieuwbouw, maar ook onderhoud en reparatie en renovatie. Daarnaast kun je ook staal lassen.

Mobiele surveillant (beveiliger) - Leeuwarden

Voor de (flexibele) pool van mobiele surveillanten hebben wij nog ruimte voor een aantal beveiligers.Werk is op flexibele basis en ten behoeven van invulling van dienst voor vaste medewerkers die verlof opnemen, absent zijn of vanwege ziekte en dergelijke.Je kunt aangeven of je parttime of fulltime beschikbaar bent.Indien je daarvoor belangstelling hebt kunnen we je ook werkzaamheden aanbieden in de QAG Combipool. In deze pool kun je (indien je dat wenst) ook ingezet worden bij evenementenbeveiligingswerkzaamheden voor diverse beveiligingsbedrijven en opdrachtgevers vanuit Quick Uitzendburo (grijze pas wordt voor je geregeld) en voor beveiligingswerkzaamheden voor één van de twee deelnemende gerenommeerde beveiligingsbedrijven uit Leeuwarden (waarvan eentje een internationaal bedrijf) voor evenementenbeveiliging,  mobiele suveillance- en objectbeveiligingswerkzaamheden.Bij één van deze bedrijven kom je in ieder geval ook in hun pool voor evenementenbeveiligers en door de combinatie die we kunnen aanbieden vanuit de QAG Combi pool kun je zo wellicht ook meer –uren maken dan vanuit een losstaande op zichzelf staande pool.Instroom als beveiliger bij één van deze bedrijven in dienst behoort (op de termijn) tot één van de mogelijkheden

Autospuiter - Leek

Wij zoeken naar een ervaren autoschadehersteller die kan autospuiten en het voorwerk kan doen.

Bediener CNC Watersnijder - Heerenveen

In deze functie ga je een CNC watersnijder bedienen.  Dit apparaat wordt ook buiten reguliere werktijden en in het weekend gebruikt.  Buiten reguliere werktijden worden grotere en dikkere platen bewerkt met de snijder. De watersnijder wordt in de gaten gehouden met camara's en bij storing dien je als bediener de storing te verhelpen. Dit kan zowel 's avonds, 's nachts of in het weekend zijn. Naast het snijden betreft het ook het bijhouden van de voorraad, en het maken van de planning van de machine. Daarbij verricht je ook de nodige onderhoudswerkzaamheden. Mochten er geen werkzaamheden zijn bij dit apparaat dan kun je ook worden ingezet als lasser en metaalbewerker.

Scheepstimmerman (Nieuwbouw) - Heerenveen

Twee grote vrachtschepen worden van buiten en vooral van binnen geheel omgebouwd tot woning. Je gaat in het schip bezig met het timmerwerk ten behoeve van het ombouwen tot een woning. Je kunt hierbij denken aan badkamers, slaapkamers, keuken, woonkamer, wc etc etc.Het is dus niet het hele fijne werk wat normaliter moet gebeuren bij het afwerken van het interieur van een nieuw schip maar eerder gewone woningbouw in een schip.

Projectleider Geodesie - Hoorn

Je kan door je ervaring als projectleider of in een vergelijkbare functie  leiding geven aan een team van landmeters, maatvoerders en technisch specialisten.Je bent (eind)verantwoordelijk voor de planning, maakt calculaties en offertes, communiceert met opdrachtgevers een vormt het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit en de veiligheid gewaarborgd worden.De werkvoorbereiding en planning houden je op de hoogte van de voortgang zodat je op het juiste moment de juiste acties kunt inzetten vanuit een klantgerichte en oplossingsgerichte houding.Je hebt oog voor nieuwe methoden en mogelijkheden en zoekt buiten de gebaande paden naar innovatieve kansen en mogelijkheden. 

Opperman straatmaker - Heerenveen

Handige potige hardwerkende bij voorkeur ervaren oppermannen straatmakers gezocht.Werk in Fryslan.Gezocht wordt iemand die na 1 x uitleg weet wat hij moet doen. Evt Koppeltje ervaren straatmakers ook welkom of een koppeltje met ervaren straatmaker en opperman ook welkom. de 1e kan al in week 14 gelijk starten. (dinsdag 3 april)

Straatmakers - Wehe-den Hoorn

Gezicht wordt een ervaren straatmaker die zelfstandig kan werken.

Leerling ijzerwerker - lasser - Heerenveen

Assistent of leerling scheep ijzerwerker en -lasser Gezocht wordt iemand met affiniteit met techniek.Daarom wordt bij voorkeur iemand gezocht die wel iets van een technische opleiding heeft gedaan.Die het vak van scheepsijzerwerker en lasser wil leren en zich eigen wil maken.Werk is voor langere tijd.Je gaat samenwerken met een ervaren scheepsijzerwerker en -lasser en leert daarvan de kneepjes van het vak.

Leerling scheepstimmerman - Heerenveen

Assistent of leerling scheepstimmerman / bouwtimmerman. Gezocht wordt iemand met affiniteit met bouw en/of techniek.Daarom wordt bij voorkeur iemand gezocht die wel iets van een bouwopleiding heeft gedaan.Die het vak van scheepstimmerman wil leren en zich eigen wil maken.Werk is voor langere tijd.Je gaat samenwerken met een ervaren scheepstimmerman en leert daarvan de kneepjes van het vak.

Oprommer - Oudebildtzijl

Je gaat als oprommer mee naar de diverse locaties die leeg gehaald moeten worden.Veel sjouwwerk van meubilair en alles wat in een woning of kantoorpand aanwezig kan zijn en weg gehaald moet worden.

Opperman Bouw - Handige Harrie - Leeuwarden

Je gaat alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden verrichten ten behoeven van de renovatie van een flatgebouw in Leeuwarden.Nadat de nieuwe kozijnen/gevelelementen zijn aangebracht breng je isolatie aan en schroef je panelen ervoor.De werkzaamheden zijn voor zeer lange tijd.

Scheepstimmerman (Nieuwbouw) - Lemmer

Voor voornamelijk nieuwbouwschepen heeft de opdrachtgever per direct een vacature voor een ervaren scheepstimmerman.

Constructeur - Wommels

Onze opdrachtgever  is  op zoek naar versterking binnen het bureau van 2 constructeurs i.v.m een snel groeiende orderportefeuille. Ze zoeken een zelfstandig werkend en denkend constructeur met HTS, HTI of TU opleiding en ervaring in zowel beton, staal als houtconstructies. Je moet ervaring hebben met het zelfstandig maken van constructie berekeningen met beton, staal en hout.

Straatmakers - Heerenveen

Ervaren straatmakers gezocht.Werk in Fryslan.Zelfstandig kunnen werken.Evt Koppeltje ervaren straatmakers ook welkom of een koppeltje met ervaren straatmaker en opperman ook welkom. de 1e kan al in week 14 gelijk starten. (dinsdag 3 april)

Evenementenbeveiliger - Leeuwarden

FunctieomschrijvingVacature beveiligers. Er is ruimte voor ruim 50 beveiligers Je komt in onze pool van beveiligers en zal worden ingezet bij  - mobiele surveillance,- objectbeveiliging- en/of  evenementenbeveiliging.Je mag zelf kiezen voor welke combinatie van soorten werk je beschikbaar wilt zijn.Door onze nauwe samenwerking en twee beveiligingsbedrijven waar je bij beiden een grijze pas zult krijgen kunnen wij de beveiligers in de pool meer werkuren aanbieden indien de beveiligers dit wensen.Je kunt door ons ook (geheel vrijblijvend) gevraagd worden voor onze eigen opdrachtgevers/andere beveiligingsbedrijven te werken. Ook als je parttime beschikbaar bent, ben je van harte welkom om te reageren.Ook als je bij een andere werkgever/ beveiligingsbedrijf in de pool zit en graag meer uren wil maken dan ben je van harte welkom om te reageren.  

Evenement medewerker - Leeuwarden

 Gezocht: evenementen medrwerkers - verkeersregelaarsHet zonnetje schijnt.. Iedereen is weer fanatiek bezig met sporten voor de LOOP Leeuwarden 2018. Wil jij de ultieme smoes hebben om dit jaar van de kant mee te kijken? Wij zoeken namelijk mensen die het ontzettend leuk vinden om aan de kant toe te kijken hoe hun familie en vrienden de LOOP ervan af brengen, zich in het zweet werken, terwijl jij aan de kant lekker geld kan verdienen! Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, dus wat vragen wij van jou? Zondag 20 mei de dag willen doorbrengen als verkeersregelaar;In het bezit zijn van zonnebrand tegen het (hopelijk) felle zonnetje;De bereidheid om voordat het werk begint (weekje van te voren) een online test te doen zodat je bevoegd verkeersregelaar voor 1 dag bent ;Na een zware zaterdagavond wel de zondag om 09:00 fris en fruitig aan de start staan;Het niet erg vinden om tussen de 3 en 8 uren op de voeten te staan (Hé,ennnnn…. je hoeft je niet kapot te rennen zoals de rest)!Lijkt dit je wat? En ken je nog meer mensen die dit wel kunnen doen? Geef het dan aan ze door en laat ook hun reageren!!Voor vragen; 088 0233 833 (vragen naar Wiebe Jelsma of Aukje Dijkstra).                                                                           

Juridisch Secretaresse - Leeuwarden

Als juridisch secretaresse voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor het kantoor en de advocaten. Je hebt een vast takenpakket maar bent ook flexibel bij drukkere dagen. De taken bestaan onder andere uit: het helpen met het afronden van processtukken, het structureren van de dossiers, agendabeheer, het uitwerken van dictaten, behandelen van post, het beantwoorden van de telefoon en het ontvangst van cliënten.

Leerling cascobouwer - ijzerwerker - Harlingen

Leerling Cascobouwer – ijzerwerker 2xAls leerling cascobouwer-ijzerwerker ga je aan het werk in de nieuwbouw maar soms ook onderhoud en renovatie van schepen.Je leert de fijne kneepjes van het vak en al doende doe je ervaring op en ontwikkel je je eigen vaardigheden.

Heibaas - Heerenveen

In deze functie ondersteun je de kraanmachinist bij het bepalen van de juiste positie van de heipalen. Deze heipalen kunnen van hout of metaal zijn. Samen zorgen jullie voor het perfecte eindresultaat!  

Straatmakers - Heerenveen

Zoek jij werk als stratenmaker? Wij zijn voor onze  opdrachtgevers op zoek naar goede, betrouwbare en gemotiveerde stratenmakers. Wij vragen enkele jaren relevante werkervaring o.a. ervaring met: het aansturen van oppermannen;straten onder de hamer;tekeningen lezen;hoogtes uitzetten;egaliseren en vlakken;bestraten van wegen, paden, troittoirs en pleinen;aantrillen;leggen van banden;zelfstandig uitzetten en bestraten;beddingen bandenplaatsen en putten opmetselen;eventueel uitbreken van oud straatwerk;tegels en stenen op maat maken (handmatig als machinaal);onder de hamer straten en andere relevante werkzaamheden behoren tot je taken;Ook oppermannen en leerling straters zijn voor de komende drukke seizoensperiode van harte welkom.

Beveiliger (50X) - Leeuwarden

Vacature beveiligers. Er is ruimte voor ruim 50 beveiligers Je komt in onze pool van beveiligers en zal worden ingezet bij  - mobiele surveillance, - objectbeveiliging - en/of  evenementenbeveiliging.Je mag zelf kiezen voor welke combinatie van soorten werk je beschikbaar wilt zijn.Door onze nauwe samenwerking en twee beveiligingsbedrijven waar je bij beiden een grijze pas zult krijgen kunnen wij de beveiligers in de pool meer werkuren aanbieden indien de beveiligers dit wensen.Je kunt door ons ook (geheel vrijblijvend) gevraagd worden voor onze eigen opdrachtgevers/andere beveiligingsbedrijven te werken. Ook als je parttime beschikbaar bent, ben je van harte welkom om te reageren.Ook als je bij een andere werkgever/ beveiligingsbedrijf in de pool zit en graag meer uren wil maken dan ben je van harte welkom om te reageren. 

Sales medewerkers internationaal (USA) - Leeuwarden

Het betreft een vacature op projectmatige basis en inzet.Werklocatie is Leeuwarden.Telefonische acquisitie naar de USA voor in de USA gevestigde Nederlandse bedrijven ten behoeve van matchmaking tussen de bedrijven.Administratie (CRM volledig invullen, salesfunnel beheren, bevestigen van gemaakte afspraken)Kennis onderhouden/vergroten van de opdrachtgever en haar producten of dienstenProspectherkenning bijhoudenWekelijkse rapportage van de activiteiten 

(Ervaren) Visueel Inspecteur Riolering / Camera-inspecteur riolering - Minnertsga

Een rioolstelsel moet goed blijven functioneren. Om hiervoor te zorgen, heeft de rioleringsbeheerder informatie nodig over de toestand van de riolen en putten. Als rioolinspecteur heb je een belangrijke rol bij het verzamelen van die gegevens. Want met de informatie uit jouw inspectie controleert de beheerder het functioneren van het stelsel en bepaalt hij of maatregelen nodig zijn. Denk aan reparaties, renovatie of vervanging.Als gecertificeerd visueel inspecteur kom je te werken op een camera-inspectie voertuig en zul je dagelijks werkzaam zijn in de noordelijke provincies samen met een van de rioolreiniging-units. 

Vakantiekrachten - Heerenveen

Als vakantiekracht kom je op diverse werkplekken terecht. Hier kun je denken aan de detailhandel, horeca of op het platteland, het hangt er vanaf waar het werk is en wat jou voorkeuren zijn. 

Maatvoerder Landmeten/Civiel - Drachten

Maatvoerder Landmeter/CivielOpdrachtgever werkt voor overheden, industrie en aannemers.Als maatvoerder verricht je meet-, scan-, uitzet-, waterpassing- en monitoringswerkzaamheden en je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoering en opdrachtgever.Naast de werkzaamheden op de locatie van de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de verwerking van je data. Er wordt gewerkt met Leica-apparatuur en met Autodesk software.

Trainee werkvoorbereider - Gegevensverwerker Civil 3D - Drachten

Trainee werkvoorbereider / gegevensverwerker Civil 3DDoor de toenemende vraag naar 3D-werkzaamheden en producten, machinebesturing, volumebepalingen en BIM heeft opdrachtgever ruimte voor een startende hbo-er geodesie of gelijkwaardig), die opgeleid wil worden tot specialist 3D.Je wordt opgeleid in Revit, Pix4D, 3D Reshaper en Leica’s Cloudworks.Als aankomend werkvoorbereider en gegevensbeheerder zullen je werkzaamheden bestaan uit het tekenen en modelleren van diverse geodetische projecten.Je werkt onder directe aansturing van een projectleider op kantoor of op een projectlocatie.In bezit van VCA-vol is een pré

GIS / GEO-ICT Specialist - Drachten

Gezocht worden ervaren GIS-specialisten op hbo+-niveau die goed thuis zijn in de wereld van GIS, met veel kennis van de ESRI-producten.De GIS-specialist verbindt de klantvraag en weet de aanwezige Geo-ICT-hulpmiddelen goed te benutten.Daarnaast ben je in staat je kennis en expertise om te zetten in product-marktcombinaties met potentie en ben je goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen op GIS-gebied.Inzicht in het Digitaal Stelsel Omgevingswet, basisregistraties en beheer openbare ruimte zijn een pré.Steekwoorden: ArcGIS, GeoWeb, GeoNIS, ArcGIS online, server, desktop, mobiel, informatieproducten, innovatie en proactief.

Data medewerker (GIS) 3 x - Drachten

Data medewerker GIS.Er is ruimte voor 2 a 3 nieuwe instromers in het dataverwerkingsteam.Je wordt ingezet om diverse GEO-ICT, milieu, infra en archeologische data te verwerken in de computer.In opdracht van veel diverse organisaties wordt het beheer van openbare ruimte en omgevingsdata (zoals bodem, water, archeologie, asbest) gedigitaliseerd en op orde gebracht (actuele, betrouwbare en complete registraties).Er wordt met bodeminformatie, BOR, eigen toepassingen en ArcGIS gewerkt.Een traineeprogramma waarmee de datamedewerker opgeleid wordt tot GIS-medewerker kan mogelijk tot de mogelijkheden behoren.

Geitenmelker - Marrum

Onze opdrachtgever zoekt een melk(st)er voor in de middagen. De opdrachtgever zit nu midden in de lammerij en kan extra hulp gebruiken met het melken van ongeveer 1.100 geiten. Ook na de lammerij is er een mogelijkheid om bij de opdrachtgever te blijven werken. De werkzaamheden vinden plaats doordeweeks. Daarnaast is het een grote pre als je naast het melken ook andere klussen kunt verrichten.

Hoofd werktuigkundige - Heerenveen

De hoofdwerktuigkundige ressorteert functioneel onder de Vlootinspecteur (VI) en hiërarchisch onder de kapitein. Hij is belast met het optimaal laten functioneren van de technische installaties aan boord van schepen.

CONSTRUCTIEF TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER (BETON) - Heerenveen

Binnen een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten, dat wil zeggen dat je o.a. werkt aan het opstellen en controleren van werktekeningen, werkomschrijvingen, uittrekstaten en planningen. Je werkt constructieve tekeningen uit in Autocad en je vraagt offertes aan en vergelijkt deze. Tijdens het begeleiden van projecten werk je nauw samen met een of meerdere projectleiders en montageteams. Er wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Commercieel medewerker binnendienst - Heerenveen

Ben jij enthousiast, gedreven en gemotiveerd om te scoren zonder kwaliteit en service uit het oog te verliezen? Sta jij voor een goede positieve klantrelatie? Dan is deze vacature iets voor jou! Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het klantcontact via vele verschillende kanalen. Je genereert leads en realiseert de verkoop van machines. Promotie van de machines is hierbij enorm belangrijk. Het is jouw taak om de website te verversen en social media beheert. Je verricht ook de bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Toezichthouder/medewerker Bouw/RO - Marum

Als toezichthouder/medewerker RO ga je aan de slag binnen de sector Ruimte en Werken. Het betreft een tijdelijke functie tot januari 2019 en voor 24 uur in de week. Als toezichthouder ga jij je bezig met alle aspecten met betrekking tot ruimtelijke ordening binnen de gemeente.  Het is een diverse functie waarbij je toezicht houdt op lopende projecten en rapportages en adviezen schrijft.

Ervaren Industrieel Spuiter - Heerenveen

Ter uitbreiding van het team zoekt onze opdrachtgever een ervaren spuiter/bedrijfswagenspuiter. In deze functie ga je je bezig houden met herstelwerkzaamheden en spuit klaarmaken van diverse producten. Daarnaast ga je ook afwerk en montagewerkzaamheden verrichten.

Deskundig Toezichthouder Asbest DTA - Heerenveen

Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden en hebt de technische en organisatorische leiding over alle voorkomende asbestsanering werkzaamheden.

Werktuigbouwkundige Mechanisch Boten - Heeg

Voor de nieuwbouw van 55 voeters is er plaats voor 5 Werktuigbouwkundigen die gespecialiseerd zijn in Mechanische Boten. Je gaat je onder anderen bezig houden met het inbouwen van leidingen en bijbehorende van plug en play motoren. Indien je goed bevalt kan het een werk voor langere tijd zijn. 

Slopers - Heerenveen

Wij zijn doorlopend opzoek naar slopers met een geldig VCA uit de omgeving van Heerenveen.  Je gaat samen in een team bezig met verschillende projecten. Je gaat aan de slag met het verwijderen van industriële complexen en bedrijfsgebouwen. Het slopen van winkel- en wooncomplexen.Het afbreken van kantoorpanden en woonpanden. Ook het verwijderen van water- en wegbouwkundige werken zoals aquaducten, bruggen en sluizen.

Onderhoudsmonteur boten en jachten - Sneek

Je gaat bezig met het repareren en onderhouden van boten en jachten die in de winterstalling liggen. De werkzaamheden kunnen variëren motorbeurten tot het vervangen van knopjes. Je gaat aan de slag in de omgeving van Sneek. 

Ervaren Schilder - Heerenveen

We zoeken ervaren schilders die graag willen werken op diverse locaties in Friesland en omgeving.