Volg ons

LinkedIn

Op zoek naar een baan?

Bouw & Civiel personeelsdiensten is een nationaal opererend arbeidsbemiddelingsbureau en biedt kansen aan startende en/of ervaren professionals.

Stralers en/of leerling Straler - Leeuwarden

Voor een straal- en spuitbedrijf in Friesland zijn wij op zoek naar een Straler. Kan jij snel beginnen en fulltime aan de slag, stuur dan je motivatie en cv naar ons!Ervaring zou mooi zijn, maar is geen vereiste.

Beveiligers - Amsterdam

Voor een landelijk opererend beveiligingsbedrijf zijn wij op zoek naar beveiligers met pas, om tijdens oud en nieuw een event in de Randstad te beveiligen. Het gaat om diensten tussen de 8 en 12 uur met een zeer goed bruto uurloon (boven cao). Voor de uren vanaf oudejaarsdag 16.00 uur tot nieuwjaarsmorgen 04.00 geld een toeslag van 100% met normale reiskostenvergoeding.Bevalt het van beide kanten goed, dan hopen wij ook in 2019 met jou samen te werken!Wil je wekelijks aan het werk, geef dat dan aan in een mailtje naar werk@ banencentrum.nl en voeg je cv toe. Je komt in een pool.

Renovatie/nieuwbouw c.q. allround timmerlieden - Drachten

Wij zoeken ervaren renovatie/nieuwbouw c.q. allround timmerlieden. Het gaat om een project voor mogelijk een langere periode. Waarin je in teamverband gaat werken in woningen die aan planmatig onderhoud toe zijn. Je werkt samen met badkamer- en keukeninstalateurs en andere vaklieden. We verwachten dat je zelfstandig kan werken. Het is belangrijk dat je beschikt over goede sociale vaardigheden. Dit omdat je te maken krijgt met bewoners waarbij goede sociale vaardigheden wenselijk zijn. VCA is verplicht.

Inkoper Techniek - Makkum

Deze functie houdt in dat je deel uit maakt van de afdeling inkoop. Je doelstelling bij deze functie is dat je inkoopactiviteiten verricht en het inkoopproces verankerd. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van halffabricaten, diensten en materialen daarnaast rapporteer je deze aan het Hoofd Inkoop.Werkzaamheden die bij deze functie voorkomen zijn:Je cou00f6rdineert en stelt voortbrengingsprocessen van risicovolle productgroepen op.Je bent systeemverantwoordelijk binnen de inkoop voor bepaalde productgroepen. De inkoopplanning stel je op en volg je op Van het project team ben je het 1e aanspreekpunt en de inkoopcou00f6rdinatieHet begeleiden van het gehele inkoopproces van de in cross-functionele teamsAfhandelingen van alle administratieve inkoopactiviteitenJe begeleidt het gehele inkoopproces, dit gaat van het selecteren van leveranciers tot aan het afsluiten en managen van contracten. Je initieert en werkt kostprijs verlagende en commerciu00eble activiteiten uit.

Sloper - Joure

Je gaat samen met je teamgenoten aan het werk op verschillende projecten in Friesland en omgeving.De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van industriu00eble complexen en bedrijfsgebouwen, het slopen van winkel- en wooncomplexen en het afbreken van huizen en kantoorpanden.Ook verwijder je wegbouwkundige werken zoals bruggen, sluizen en aquaducten.

Operationeel Inkoper - Makkum

Als Operationeel Inkoper ondersteun je de Project Inkoper Afbouw of de Project Inkoper Techniek bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast voert de Operationele Inkoper de volgende werkzaamheden uit:Het adviseren en selecteren van leveranciers;Het onderhandelen met leveranciers over de commerciu00eble en logistieke voorwaarden;De administratieve afhandeling van de inkoopactiviteiten;Het ontwikkelen van marktkennis en het borgen van de kennis;Het opvragen van offertes op basis van vastgestelde inkoopspecificaties;Het controleren van het nakomen van overeengekomen levertijden.

Projectleider GEO-ICT en GEO-data - Wognum

De afdeling Geo-ICT & Geo-Info bestaat uit ruim 50 medewerkers. De projectleider valt rechtstreeks onder het afdelingshoofd Geo-ICT & Geo-Info en werkt samen met andere projectleiders, adviseurs, projectmanagers en salesmanagers van binnen en buiten de afdeling. Hij/zij geeft projectmatig sturing aan datamedewerkers,GIS-specialisten en Geo-ICT adviseurs.De projectleider Geo-ICT en Geo-data die wij zoeken beschikt over een achtergrond in (Esri) GIS en de technische en organisatorische onderdelen van u201cdata op ordeu201d trajecten. Hoewel overheden belangrijk zijn, richt je je ook op de private markt, veelal zijn dit organisaties waar met behulp van Geo-ICT nog veel winst te behalen valt.Naast de opdrachtverwerving, offertes, klantcontact en projectbeheersing is een belangrijk taak de aansturing van het team van medewerkers en heb je een rol in het verbinden van de afdelingen en de twee vestigingenBinnen de organisatie is innovatie belangrijk daarom is nieuwsgierigheid naar BIM, 3D en ontwikkelingen binnen de Geo-ICT gewenst.Op het vlak van Geo-ICT en Geo-data is deze organisatie een steeds relevantere speler, de projectleider help met het zichtbaar maken van de Geo activiteiten van deze organisatie door content aan te leveren ten behoeve van web-site/nieuwsbrieven en zal extern zichtbaar zijn door bijdragen in social media, beurzen, branche verenigen en vakbladen.Verder onderhoud en maak je contact met bestaande en toekomstige klanten en relaties, zoals waterschappen, gemeenten, aannemers en de industrie.We zoeken iemand met een pro-actieve houding die projectmedewerkers en de klant enthousiast weet te maken.

Zelfstandig werkend kok - Franeker

Op korte termijn zoeken wij een zelfstandig werkend kok (32-38 uur) voor ons restaurant. Heb jij passie voor het vak en beschik je over leidinggevende kwaliteiten? Ben je verder bereid tot werkzaamheden buiten het keuken werk om en kan jij goed meedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afdelingshoofd RVS & Verspaning - Makkum

Je geeft leiding aan de afdeling RVS & Verspaning, een groep die uit ongeveer 17 vaste medewerkers bestaat, welke in piekperiodes wordt uitgebreid met een flexibele schil. Hiervoor word je ondersteund door twee voormannen en een afdelingsassistent. De afdeling is verantwoordelijk voor alle RVS-delen aan boord van de jachten. Het team construeert, last en polijst alle RVS-delen. Dit loopt uiteen van het maken van trappen en relingen tot aan vlaggenmast en bolders. Als Afdelingshoofd RVS & Verspaning geef je leiding aan een groep van ongeveer 17 vaste medewerkers.Het doel van de functie is de mensen, middelen en systemen zodanig te organiseren dat alle RVS-delen volgens vastgestelde Feadship-kwaliteitseisen, op tijd en binnen budget worden geproduceerd en opgeleverd.Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a.:Leidinggeven aan de afdeling RVS & Verspaning door direct leiding te geven aan de voormannen en de afdelingsassistent;Toezien op orde, netheid, Arbo en veiligheid en waar nodig actie ondernemen;In positieve zin de werksfeer beu00efnvloeden door problemen bespreekbaar te maken en benaderbaar te zijn voor de medewerkers;Overzien van de planning voor de lange termijn tot en met de detailplanning;Beslissingen nemen om werk al dan niet uit te besteden;Deelnemen aan diverse werkoverleggen en nauw samenwerken met de afdelingshoofden van de andere productieafdelingen en de collegau2019s van Engineering, Werkvoorbereiding en de projectteams;Bewaken van de budgettering qua materiaal en manuren;Voeren van sollicitatie-, evaluatie- en verzuimgesprekken;Cou00f6rdineren van de werkprocessen en zorgen voor een efficiu00ebnt productieproces binnen de werkplaats en aan boord;Op een innovatieve manier bezig zijn met nieuwe materialen en (productie)middelen;Je rapporteert aan de Bedrijfsleider Productie

Leerling scheepsbouwer (Metaal/aluminium) - Makkum

Als leerling Scheepsbouwer construeer, las en bewerk je metaal en aluminium onderdelen van een jacht. Het zusterbedrijf van onze opdrachtgever zorgt voor de bouw van het casco (het metalen en aluminium frame van het jacht) Jij zorgt voor de afbouw en werkt aan meerdere delen van het jacht. Als je geen ervaring hebt is dit geen probleem, je krijgt namelijk in de eerste maanden veel begeleidingen van echte vakmensen. Stap voor stap worden alle verschillende werkzaamheden aan je geleerd. Je kan bij de werkzaamheden denken aan: sectiebouw, boren, walsen, lassen en slijpen.

Stagiaires - Makkum

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Onze opdrachtgever biedt hiervoor aan zowel middelbare scholieren, mbo ers, hbo ers en wo ers mogelijkheden. Of je nou op zoekt bent naar een informatieve snuffelstage of een uitdagende en leerzame afstudeerstage, onze opdrachtgever gaat graag met je in gesprek. Eventuele afstudeeropdrachten kunnen ook worden geformuleerd en uitgewerkt, praktijk stages worden begeleid door zeer ervaren vakmensen.Bij onze opdrachtgever krijg je een prima stagevergoeding en uitstekende begeleiding.

Leerling edelmetaal bewerker - Makkum

Als leerling Edelmetaal / RVS contruseerd, las en polijst je alle gelimmende onderdelen aan boord van een jacht. De meeste RVS onderdelen, zoals bolder, relingen, trappen, vlaggenmasten en touwogen worden in de werkplaats gemaakt en later gemonteerd aan boord. Als je geen ervaring hebt is dit geen probleem, je krijgt in de eerste maanden veel begeleiding en leert de verschillende werkzaamheden stap voor stap kennen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: borstelen, polijsten, lassen, boren, slijpen en frezen.Je word begeleid door een ervaren vakman en daarnaast krijg je ook nog een opleiding aangeboden op de bedrijfsschool van het bedrijf. Hierdoor doe je veel kennis op over scheepsconstructies en hierdoor kan je voor jezelf een brede technische basis aanleggen.

Monteur - Makkum

In deze functie maak je deel uit van de afdeling Montage. De monteur houdt zich o.a. bezig met het aanleggen en beugelen van hydrauliek en hi-fog systemen aan boord, het inmeten en buigen van hoogwaardige RVS leidingwerk en je beoordeelt complexe tekeningen. De leidingsystemen zijn van hoogwaardige materialen als RVS en cunifer.Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a.:het vervaardigen van leidingen (buigen, draaien, zagen, lassen en zetten);het plaatsen van leidingwerk aan boord;het afmonteren van leidingen;fungeren als aanspreekpunt voor collegau2019s.

Stagiairs Metaal & RVS - Makkum

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Onze opdrachtgever biedt hiervoor aan zowel middelbare scholieren, mbo ers, hbo ers en wo ers mogelijkheden. Voor de afdeling Metaal en RVS is onze opdrachtgever op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiairs die graag hun handen uit de mouwen willens steken. Op de afdeling van het metaal worden casco s afgebouwd en alle RVS-delen op de jachten gemonteerd. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het construeren, metaal bewerken en lassen van alle staal- en aluminiumdelen aan een jacht. Op de werkvloer word je begeleid door mensen met veel ervaring, of het nou gaat om een snuffelstage of om een uitdagende afstudeerstage, onze opdrachtgever gaat graag met je in gesprek.

Senior Engineer Exterieur/ Scheepsbouw - Makkum

Als Senior Engineer Exterieur maak je deel uit van de discipline Exterieur. Projectmatig maak je deel uit van het samengestelde engineersteam, waarin je met verschillende disciplines het bouwnummer tijdens de engineersfase opzet en uitwerkt. De volgende werkzaamheden zijn o.a. van toepassing bij deze functie:Organiseren van de exterieur engineering;Samen met de architect en projectmanager exterieur het exterieur design vertalen naar een maakbaar geheel;Beoordelen van ontwerpen en bestekken in het verkooptraject;Zorgen voor multidisciplinaire integratie;Signaleren van innovatieve ontwikkelingen;Fungeren als vraagbaak tijdens de productiefase voor de productieafdeling, zusterbedrijven en co-builders.

Stagiair Refit & Services (Fulltime meewerkstage) - Makkum

Tijdens deze meewerkstage maak je deel uit van de afdeling Refit & Services. De afdeling Refit & Services houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer van alle opgeleverde jachten.Daarnaast voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:Je schrijft checklijsten t.b.v. bestaande en nieuwe bouwprocessen uit;Je organiseert en houdt interviews om de benodigde informatie te kunnen verkrijgen en te verwerken m.b.t. het afhandelen van activiteiten rondom het jacht;Je komt met verbetervoorstellen over hoe en wanneer de door jou geschreven checklijsten/bouwprocessen kunnen worden geu00efmplementeerd.

Voorman Timmeren Exterieur - Makkum

Bij de functie als Voorman Exterieur stuur je een groep timmerlieden aan. In deze groep zitten ongeveer 10 personen. Je helpt de medewerkers, stuurt ze aan, geeft ze instructies en controleert de kwaliteit van het werk.Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a.: Het overbrengen van inzicht en ervaring op collegau2019s en het positief beu00efnvloeden van de werksfeer op de afdeling;Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en verzorgt de materiaalvoorziening;Je bewaakt de planning en budgettering qua materiaal en manuren;Je ziet toe op orde, netheid, ARBO en veiligheid en onderneemt actie waar nodig;Je voert diverse gesprekken met je mensen, denk hierbij aan beoordelingsgesprekken, verzuimgesprekken, etc.;

Constructiebankmedewerker - Makkum

De afdeling Montage is in een viertal disciplines opgedeeld, namelijk de Loodgieters, Pijpfitters, Constructiebankwerker en de MonteursDe werkzaamheden waarmee de constructiebankwerkers zich o.a. mee bezig houden zijn het plaatsen en maken van lekbakken, pompen, apparatuur en pompen. Werkzaamheden die van toepassing zijn bij deze functie:Het plaatsen van uitlaatsystemen voor onder andere motoren en generatoren;Het plaatsen van vloeren en bordessen in technische ruimtes;Verschillende laswerkzaamheden aan leidingwerk, frames en vloeren.

Leerling Werktuigbouw - Makkum

Als leerling werktuigbouw houd je je bezig met het plaatsen en monteren van machines en pijpleidingen in jachten. In de eerste weken krijg je veel begeleiding en worden verschillende werkzaamheden stap voor stap geleerd. Werkzaamheden kunnen bestaan uit: lassen, buigen, tekeningen lezen, en diverse soorten pijpen, systemen en fundaties op maat snijden. Als je niet over ervaring beschikt is dit geen probleem, de voorkeur gaat wel uit naar een leerling met technische inzicht. Naast begeleiding door een ervaren vakman krijg je een mbo niveau 3 opleiding aangeboden op de bedrijfsschool. Het bedrijf beschikt over een goede werksfeer, je krijgt een prima salaris en reiskostenvergoeding.

Voorman Montage - Makkum

In de functie van voorman montage ben je verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers op de afdeling montage. De afdeling is verdeeld in vier groepen; Loodgieters, Constructiebankwerkers, Monteurs en Pijpfitters. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van het werk. Je gaat over de planning, budgettering qua materiaal, manuren en controleer je de kwaliteit van al het geleverde werk. Verder heb je het toezicht over; netheid, veiligheid, beu00efnvloedt je het personeel met positieve zin en rapporteer je aan het Afdelingshoofd Montage.

Assistent metaalzetter - Heerenveen

Je functie houd in dat je de zetbankmedewerker assisteert met het verrichten van zijn/haar werkzaamheden. Je woonplaats maakt niet uit; als je maar eigen vervoer hebt.Voor deze functie heb je geen ervaring nodig en je hebt ook geen VCA nodig.

Projectmanager (Rwanda) - Leeuwarden

Voor het kantoor in Kigali zoeken wij een projectmanager met een engineering achtergrond. Je staat in nauw contact met het management en de werkploeg om het ontwerp te laten aansluiten op de hoge bedrijfsstandaarden.Je taken zijn: Cou00f6rdineren van consultantenBekijken en het voorbereiden van tekeningenContact hebben met leveranciers / onderaannemersContact hebben met de werkploeg

Voorman - Leeuwarden

Je belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:- Het instellen, bedienen en bewaken van de extruder(s)/lijn(en).- De mengerij aanvullen met grond- en kleurstoffen en mengen van granulaat.- Het beoordelen van resultaten uit u201cproefrunsu201d en in overleg bijstellen.- Volgens voorschrift beoordelen/wegen van de buizen op vereiste specificaties.- Afwijkingen corrigeren binnen de vastgestelde grenzen.- De productieleiding inschakelen indien correcties niet leiden tot het vereiste resultaat.- Het visueel beoordelen van de kwaliteit van de buizen.- De rollen afknopen bij het bereiken van de juiste buislengte.- Het wegen, juist monteren van de mof en etiketteren van gerede buizen.- Verhelpen van storingen en uitvoeren van klein onderhoud aan machines.- Waar nodig ombouwen van de machines ten behoeve van product/formaatwissels.- De productiegegevens invullen op registratieformulieren.- Zorgdragen voor een ordelijke en nette werkomgeving.

Eerste Productiemedewerker - Leeuwarden

Je werkt in drie ploegen. Als eerste productiemedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen met de daarvoor bestemde productiemiddelen en het in goede staat houden ervan.Je belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:- Het instellen, bedienen en bewaken van de extruder(s)/lijn(en).- De mengerij aanvullen met grond- en kleurstoffen en mengen van granulaat.- Het beoordelen van resultaten uit u201cproefrunsu201d en in overleg bijstellen.- Volgens voorschrift beoordelen/wegen van de buizen op vereiste specificaties.- Afwijkingen corrigeren binnen de vastgestelde grenzen.- De voorman inschakelen indien correcties niet leiden tot het vereiste resultaat.- Het visueel beoordelen van de kwaliteit van de buizen.- De rollen afknopen bij het bereiken van de juiste buislengte.- Het wegen, juist monteren van de mof en etiketteren van gerede buizen.- Eventueel ondersteunen van de voorman bij storingen en uitvoeren van klein onderhoud aan machines.- Waar nodig ombouwen van de machines ten behoeve van product/formaatwissels.- De productiegegevens invullen op registratieformulieren.- Zorgdragen voor een ordelijke en nette werkomgeving.

Heftruckchauffeur - Productiemedewerker - Leeuwarden

Je werkt in twee ploegen. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van logistieke werkzaamheden.Je belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:- Lossen en opslaan van inkomende goederen (halffabricaten).- Laden en lossen van vrachtwagens.- Controleren van goederen op juistheid, overeenkomstig de vrachtbrieven en waarschuwen van de voorman en/of logistiek planner in geval van mancou2019s/gebreken.- Tekenen van pakbonnen bij correct ontvangen goederen.- Zorgen voor voldoende toevoer van grondstoffen voor het productieproces en afvoer van gereed product naar de juiste opslaglocatie.- Verzorgen van het transport van goederen tussen magazijnen en diverse productiehallen op basis van orders/aanvragen.- Materialen klaarzetten voor belading aan de hand van orderpick-lijsten.- Verwerken van verwerkte laadlijsten in het computersysteem (ERP).- Overhandigen van de vereiste vrachtdocumenten aan chauffeurs en overleggen met chauffeurs over wijze van beladen.- Verzorgen van gebruikersonderhoud aan de heftruck en signaleren van storingen.- Zorgen voor een net en overzichtelijk buitenterrein.- Doorgeven van informatie over werkzaamheden en bij de uitvoering van transportnetwerk, rekening houdend met de gang van zaken in- en wensen van de aanvragende afdeling.- In quarantaine plaatsen van producten die niet aan de gestelde eisen voldoen.- Registratie van gebruikte grondstoffen van de afdeling omhulling.

Glaszetter - Roden

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren glaszetter. De kandidaat mag uit de drie noordelijke provincies komen.Met een bedrijfsbus ga je iedere dag op pad naar de diverse werklocaties.Je werkt in een wisselende samenstelling, soms werk je ook alleen. Hiervoor is ervaring om zelfstandig te kunnen werken nodig.Zo allround mogelijk zijn is een grote pru00e9, zodat je ook aanverwante werkzaamheden kunt zien, melden en uitvoeren.

Productiemedewerkers - Wolvega

Je werkt in drie ploegen. Als productiemedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen met de daarvoor bestemde productiemiddelen.Je belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:- Volgens voorschrift beoordelen/wegen van de buizen op vereiste specificaties en melden van afwijkingen.- Eerste productiemedewerker of voorman inschakelen indien correcties niet leiden tot het gewenste resultaat.- Het visueel controleren van de kwaliteit van de buizen.- Registreren van uitgevoerde controles.- De buizen afknopen bij het bereiken van de juiste buislengte.- Het wegen, juist monteren van de mof en etiketteren van gerede buizen.- Buizen vermalen.- Stapelen van dozen met gereed product op pallets.- Aanbrengen van stickers en labels op dozen.- Aanbrengen van wikkelfolie om op pallets gestapelde dozen.- Zorgdragen voor een ordelijke en nette werkomgeving.

Lead Engineer Exterieur/ Scheepsbouw - Makkum

In deze functie komen veel zaken samen. Aan de ene kant komen jouw expertise op het gebied van exterieur items aan boord van onze jachten en jouw talent om alle lopende projecten te overzien. Aan de andere kant stuur je een team van gepassioneerde engineers aan die de inhoudelijke werkzaamheden uitvoeren. Voorkomende werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:Voor alle exterieur items binnen de engineering ben jij de verantwoordelijke; Je organiseert, plant, cou00f6rdineert en controleert de werkzaamheden van een team van exterieurs engineers, en je geeft ze leiding. Samen met het projectteam bepaal jij de scope voor de uit te voeren en uit de besteden engineeringJe definieert de uitgangspunten voor de uit te voeren (en uit te besteden) engineering, en beoordeelt de inhoudelijke resultaten;Je draagt mede zorg voor een optimale, interdisciplinaire samenwerking met de andere disciplines van de afdeling Engineering, De Voogt Naval Architects, de productieafdelingen, de projectteams, zusterbedrijven en onderaannemers;Je ontwikkelt, implementeert en beheert de kwaliteitsnormen in de eigen discipline en standaarden van het bedrijf.

Stagiair Standaardisatie (fulltime meewerkstage) - Makkum

Gedurende je meewerkstage is je taak om de Cou00f6rdinator Standaardisatie te ondersteunen en help je met het standaardiseren van de afspraken, specificaties en criteria over een product en van de diensten en methodes volgens de normen. Onze afdeling Engineering bevat het onderdeel Standaardisatie. Je krijgt zo snel mogelijk een eigen takenpakket en daarmee kun je al snel zelfstandig aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:Het maken/aanpassen van standaardtekeningen, indelingstekeningen en dokplannen in AutoCAD.Het maken/aanpassen van bedrijfstekeningen voor de afdeling facilitair.Het maken en bijhouden van digitale handboeken en het verwerken van verslagenUitzoeken materialen en vastleggen in Excel.Het verzamelen/verwerken van de ingediende standaardisatie aanvragen.Het onderhouden van bestaande standaards en het zorgen voor aanvullende documentatie (inclusief keuringsrapporten).Bewaken van standaarden en het presentabel maken van de standaarden.Begeleiden/aanmoedigen van vakgroepen in het naleven en aanvullen van de standaarden.Het is goede banen begeleiden van de projecten voor een nieuwe standaard.Zorgen voor administratieve verwerking/maken van protocollen, afspraken en verslagen.

Startende ambitieuze Planner/Bedrijfskundige - Makkum

Als planner heb je een afwisselde en uitdagende baan. De functie houdt in dat je afwisselende werkzaamheden hebt; oftewel een leuke en uitdagende baan. Als planner maak je deel uit van een samengesteld projectteam. De verantwoordelijkheid van de Planner is om het planningsproces te bewaken en ervoor te zorgen dat de juiste input voor de planningen wordt verkregen.Daarnaast voer je de volgende werkzaamheden uit;Het opstellen project-, engineering en afbouwplanning;Inzichtelijk maken van relaties tussen geplande werkzaamheden;Inzichtelijk maken van voortgang van de ingeplande werkzaamheden;Overzicht bewaken m.b.t. de deadlines;Opstellen van verslagen van besprekingen;Meedenken over verbeteringen en adviseren over oplossingen in het proces;Rapportages verzorgen over de voortgang van lopende projecten.

Allround Servicemonteur - Franeker

Onderhoud/reparatie aan heftrucksOnderhoud/reparatie aan hoogwerkersOnderhoud/reparatie aan elektrische machines/gereedschapOnderhoud/reparatie aan hydraulische machines/gereedschapOnderhoud/reparatie aan kranen (zowel bovenloopkranen als torenkranen)Onderhoud van terrein en gebouwenAfpersen van (vuil)water/brandstof tanks

Chauffeur CE wegenbouw - Heerenveen

Je wordt 1e chauffeur op de vrachtwagen bij onze opdrachtgever. Daarnaast ga je op pad met diverse vrachtwagencombinaties ten behoeve van wegenbouw en asfaltering.Je hebt geen 9-17 mentaliteit en bent juist bereidt om meer uren te draaien of in het weekend te werken. Dit is met name van toepassing in het wegenbouwseizoen.

GIS / GEO-ICT Specialist - Drachten

Gezocht worden ervaren GIS-specialisten op hbo+-niveau die goed thuis zijn in de wereld van GIS, met veel kennis van de ESRI-producten.De GIS-specialist verbindt de klantvraag en weet de aanwezige Geo-ICT-hulpmiddelen goed te benutten.Daarnaast ben je in staat je kennis en expertise om te zetten in product-marktcombinaties met potentie en ben je goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen op GIS-gebied.Inzicht in het Digitaal Stelsel Omgevingswet, basisregistraties en beheer openbare ruimte zijn een pru00e9.Steekwoorden: ArcGIS, GeoWeb, GeoNIS, ArcGIS online, server, desktop, mobiel, informatieproducten, innovatie en proactief.

Leerling Pijpfitter/ Lasser - Heerenveen

Als leerling pijpfitter en lasser houd je je de hele dag bezig met laswerkzaamheden en zorg je er samen met je collega s voor dat er een compleet product wordt afgeleverd.

Deskundig Toezichthouder Asbest DTA - Heerenveen

Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden en hebt de technische en organisatorische leiding over alle voorkomende asbestsanering werkzaamheden.

Ervaren monteur Installatietechniek (m/v) - Leeuwarden

Heb jij passie voor techniek?Bij onze opdrachtgevers kom je te werken in een hecht team dat zorgt dat het werk goed gedaan wordt bij alle opdrachtgevers. Geen seriematig werk maar elke dag een nieuwe uitdaging met innovatieve producten en uitdagende projecten.Als monteur installatietechniek realiseer, repareer en verbeter je kleine en grote installaties voor verwarming, ventilatie, water en sanitair. Ook kom je in aanraking met luchtbehandeling- en klimaatinstallaties, zoals aircou2019s en warmte-terug-win installaties.Opdrachtgevers van ons hebben een toonaangevende positie op het gebied van duurzame energie zorgt ervoor dat je veel werkzaamheden uitvoert op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard zorgt opdrachtgever ervoor dat je hierin op een juiste manier geschoold wordt zodat jij mee kunt groeien.Kortom: een uitdagende functie waarin het vak van installatiemonteur een extra dimensie krijgt.

Ervaren Industrieel Spuiter - Heerenveen

Ter uitbreiding van het team zoekt onze opdrachtgever een ervaren spuiter/bedrijfswagenspuiter. In deze functie ga je je bezig houden met herstelwerkzaamheden en spuit klaarmaken van diverse producten. Daarnaast ga je ook afwerk en montagewerkzaamheden verrichten.

Werktuigbouwkundige Mechanisch Boten - Heeg

Voor de nieuwbouw van 55 voeters is er plaats voor 5 Werktuigbouwkundigen die gespecialiseerd zijn in Mechanische Boten. Je gaat je onder anderen bezig houden met het inbouwen van leidingen en bijbehorende van plug en play motoren. Indien je goed bevalt kan het een werk voor langere tijd zijn.

Slopers - Heerenveen

Wij zijn doorlopend opzoek naar slopers met een geldig VCA uit de omgeving van Heerenveen. Je gaat samen in een team bezig met verschillende projecten. Je gaat aan de slag met het verwijderen van industriu00eble complexen en bedrijfsgebouwen. Het slopen van winkel- en wooncomplexen.Het afbreken van kantoorpanden en woonpanden. Ook het verwijderen van water- en wegbouwkundige werken zoals aquaducten, bruggen en sluizen.

IJzerwerker/Cascobouwer Staal - Heerenveen

Allround ijzerwerker.Verbouwen van woonschepen.Voormalige vrachtschepen ombouwen naar woonschepenJe moet kunnen slijpen en lassen MIG/MAG. Een beetje allround is mooiDiploma s zijn niet verplicht

Bediener CNC Watersnijder - Heerenveen

In deze functie ga je een CNC watersnijder bedienen. Dit apparaat wordt ook buiten reguliere werktijden en in het weekend gebruikt. Buiten reguliere werktijden worden grotere en dikkere platen bewerkt met de snijder. De watersnijder wordt in de gaten gehouden met camara s en bij storing dien je als bediener de storing te verhelpen. Dit kan zowel s avonds, s nachts of in het weekend zijn. Naast het snijden betreft het ook het bijhouden van de voorraad, en het maken van de planning van de machine. Daarbij verricht je ook de nodige onderhoudswerkzaamheden. Mochten er geen werkzaamheden zijn bij dit apparaat dan kun je ook worden ingezet als lasser en metaalbewerker.

Diagnosetechnicus - Heerenveen

Het bedrijf is op zoek naar technische talenten in de vestigingen. Je werkt netjes en je voelt je thuis in een professioneel bedrijf. Je bent gericht op de kwaliteit die je levert en je bent bereidt om je best te doen. Onderhoud, reparaties, en het afleverklaar maken van nieuwe en gebruikte auto s hoort bij je afwisselende takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de klanten veilig en vertrouwd de weg op kunnen.

Elektromonteur - Harlingen

Als elektromonteur kun je per direct aan de slag.Ook als je minder ervaren bent graag reageren want ook dan hebben wij (langdurig) werk voor jou.De werkzaamheden zijn zeer divers.Jij bent onder anderen verantwoordelijk voor het aansluiten van instrumentaria, leidingen, bedradingen en motoren in schepen.De grootte van de schepen is divers en daardoor geen dag hetzelfde.

GWW - Grondwerker - Heerenveen

Als grondwerker ga je aan de slag op diverse projecten in de civiele sector. De aannemer heeft de meest uiteenlopende klanten. Je bent dan ook bekend met werkzaamheden zoals: aanleg van kabels, buizen, sleuven, kolken en riolering.Het betreft een spoedvacature en je kan dus per direct aan het werk!!

Scheepslasser/sectiebouwer - Harlingen

Onze opdrachtgever zoekt een scheepslasser die na instructies enigzins zelfstandig kan werken.

Leerling ijzerwerker - lasser - Heerenveen

Assistent of leerling scheep ijzerwerker en -lasser Gezocht wordt iemand met affiniteit met techniek.Daarom wordt bij voorkeur iemand gezocht die wel iets van een technische opleiding heeft gedaan.Die het vak van scheepsijzerwerker en lasser wil leren en zich eigen wil maken.Werk is voor langere tijd.Je gaat samenwerken met een ervaren scheepsijzerwerker en -lasser en leert daarvan de kneepjes van het vak.

IJzerwerker - Harlingen

Je gaat als ijzerwerker-lasser werken aan schepen in nieuwbouw, maar ook onderhoud en reparatie en renovatie. Daarnaast kun je ook staal lassen.Ben je al aan het werk?Wij doen je geheel vrijblijvend een aantrekkelijk en verbeterend voorstel in loon en/of contract(duur). Wij doen tevens ook een goed voorstel in brutoloon.

Stratenmaker - Groningen

Onze opdrachtgever zoekt per direct een straatmaker ten behoeve van Grond Weg en Water werkzaamheden. De werkzaamheden bevinden zich in de provincie Groningen en zijn voor langdurige periode.

Beveiligers - Heerenveen

Uren maken als beveiliger!Je bent beveiliger met een MBO-2 diploma beveiliger of nog in opleiding en moet nog stage-uren maken en je wilt graag je uren maken als beveiliger?Dat kan. Je kunt zelfs kiezen wat je wilt doen en hoeveel en vaak je als beveiliger beschikbaar bent.Vanwege de grote toename in het aantal opdrachten en opdrachtgevers, ook buiten Fryslan, zoeken wij nu onder andere ook kandidaten uit de provincie Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevopolder.Je kunt kiezen uit - een combinatie van- :Evenementenbeveiliger (Vooral in Friesland en soms in de directe omgeving)Mobiele surveillance werkObjectbeveiligingVerkeersregelaarAnder (uitzend)werk Als je je aanmeldt wordt in ieder geval met jou bekeken of je bij u00e9u00e9n of zelfs wel beide van de twee aan de QAG Combipool deelnemende gerenommeerde beveiligingsbedrijven uit Leeuwarden aan de slag kan.Daarnaast gaan wij voor jou aan de slag om je ook bij andere beveiligingsopdrachten in te zetten en kun je dus ook nog kiezen om benaderd te worden ander (uitzend)werk.Met de QAG Combipool kunnen wij jou als beveiliger nog meer uren werk aanbieden.Voordeel is dat alle werkzaamheden gebeuren vanuit u00e9u00e9n loongevende uitzendwerkgever en je dus bij alle werkzaamheden de loonheffingskorting toegepast zou kunnen krijgen en vanuit u00e9u00e9n loongevende uitzendwerkgever een loonstrook krijgt.De keuze is geheel aan jou wat jij wilt en waar jij voor kiest.Meld je nu aan door je CV te mailen naar werk@banen-centrum.nlWie weet ben jij dan volgende week al aan het werk.Voor meer informatie kun je bellen met Wiebe Jelsma, Dennis Postma of Aukje Dijkstra op 088-0233833 optie 2 (vestiging Leeuwarden) b.g.g. 0513-645686.

(Mini)kraanmachinist - Heerenveen

Als (mini)kraanmachinst werk je samen met de grondwerkers en doet diverse grondwerkwerkzaamheden ten behoeve van kabels, leidingen, rioleringen, wegenbouw. Daarnaast werk je ook mee aan bestratingswerk. Je bent ook bereidt om uit de kraan te komen en zelf de schep te pakken en grondwerk te doen en mee te straten eventueel. Als je dat niet wil en alleen in de kraan wil blijven zitten dan graag niet op deze vacature reageren.Werk is in Fryslan , provincie Groningen en tot aan richting Zwolle aan toe.Fulltime.

Assistent Zetbank - Heerenveen

-Je assisteert de zetbankmedewerker bij zijn werkzaamheden. -Ervaring niet vereist.-Woonplaats maakt niet uit als je dan maar eigen vervoer hebt.

Terreinmedewerker expeditie - Sneek

Je functie als terreinmedewerker expeditie omvat onder andere de volgende werkzaamheden:- Het laden en lossen van het inkomende en uitgaande transport met behulp van een heftruck (met behulp van zowel een 3 Tons, 5 Tons en/of 7 Tons heftruck)- Het zekeren van het transport - In nauwe samenwerking met het hoofd expeditie en eventueel met de planner transport de werkzaamheden inplannen en uitvoeren- Het controleren, inspecteren en schoonmaken van het binnenkomende materieel. - Het uitvoeren van onderhoud en/of reparaties aan het binnenkomende materieel.

CNC-Machine Operator - Joure

Als CNC-Machine Operator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Je zorgt dat alles goed verloopt en weet problemen op te lossen.

Brandwachten - Leeuwarden

Als brandwacht wordt je ingezet bij (tijdelijke) evenementenlocaties, waar je de brandveiligheid controleert, beoordeelt en gedurende het evenement monitort en bewaakt.Een zeer verantwoordelijke functie, waarbij je ruimtes controleert op brandveiligheid, vluchtroutes controleert en de veiligheid van bezoeker en medewerker beoordeelt.Je werkt als oproepkracht in wisselende diensten. Taken en verantwoordelijkhedenHet controleren, beoordelen en handhaven van de brandveiligheidBrandveiligheidscontrolesBrand- en sluitrondesSurveillanceOptreden als adviseur

Assemblage medewerker - Productiemedewerker Panelen - Joure

Ben jij per direct beschikbaar (vanaf week 50/51) als assemblagemedewerker Panelen? Dan horen wij graag van jou!Als assemblagemedewerkers zet je panelen/schakelkasten in elkaar, in volgorde van voor genummerde onderdelen.Onze voorkeur gaat uit naar ervaren krachten, met enig technisch inzicht. Dit is niet vereist.Het zou mooi zijn als je via Leeuwarden en Akkrum collega s mee kan nemen die nu met Openbaar vervoer gaan. Heb je vragen, bel gerust met 088-0233833 optie 2 en vraag naar Wiebe Jelsma en de juiste kandidaat is morgen al aan het werk.Stuur je cv naar werk@banen-centrum.nl

Ervaren Schilder - Heerenveen

We zoeken ervaren schilders die graag willen werken op diverse locaties in Friesland en omgeving.