Volg ons

LinkedIn

Op zoek naar een baan?

Bouw & Civiel personeelsdiensten is een nationaal opererend arbeidsbemiddelingsbureau en biedt kansen aan startende en/of ervaren professionals.

Constructeur - Wommels

Onze opdrachtgever  is  op zoek naar versterking binnen het bureau van 2 constructeurs i.v.m een snel groeiende orderportefeuille. Ze zoeken een zelfstandig werkend en denkend constructeur met HTS, HTI of TU opleiding en ervaring in zowel beton, staal als houtconstructies. Je moet ervaring hebben met het zelfstandig maken van constructie berekeningen met beton, staal en hout.

Hulpkracht bouw! - Heerenveen

Je gaat alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden verrichten ten behoeven van de renovatie van een flatgebouw in Leeuwarden.Nadat de nieuwe kozijnen/gevelelementen zijn aangebracht breng je isolatie aan en schroef je panelen ervoor.De werkzaamheden zijn voor zeer lange tijd.

Allround Servicemonteur - Franeker

Onderhoud/reparatie aan heftrucksOnderhoud/reparatie aan hoogwerkersOnderhoud/reparatie aan elektrische machines/gereedschapOnderhoud/reparatie aan hydraulische machines/gereedschapOnderhoud/reparatie aan kranen (zowel bovenloopkranen als torenkranen)Onderhoud van terrein en gebouwenAfpersen van (vuil)water/brandstof tanks

Ass. Zetbandmedewerker - Heerenveen

Assistent  bij de zetbank om mee vast te houden en hulpwerkzaamheden. Duur is ook afhankelijk van hoe druk ze het houden.Voorkeur, geen must: Met rijbewijs BE voor het wegbrengen van gereed product door heel midden en noord nederland  en nog mooier zou zijn met  Heftruckcertificaat.Uit Heerenveen of omgeving.

Veldwerker - Heerenveen

- Als milieukundig veldwerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van    milieukundige onderzoeken, advisering en rapportage.- Je verzorgt de bodemonderzoeken van A tot Z.- Je neemt monsters af in het kader van Besluit bodemkwaliteit (BRL 1000).- Je verricht grondboringen, plaatst peilbuizen en monsterafname (BRL 2000).Daarnaast verwerk en rapporteer je alle verkregen onderzoeksresultaten.Ook draag je bij aan de interne kennisoverdracht op milieugebied.

Diagnosetechnicus - Heerenveen

Het bedrijf is op zoek naar technische talenten in de vestigingen. Je werkt netjes en je voelt je thuis in een professioneel bedrijf. Je bent gericht op de kwaliteit die je levert en je bent bereidt om je best te doen. Onderhoud, reparaties, en het afleverklaar maken van nieuwe en gebruikte auto's hoort bij je afwisselende takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de klanten veilig en vertrouwd de weg op kunnen. 

1e Monteur - Heerenveen

Het bedrijf is op zoek naar technische talenten in de vestigingen. Je werkt netjes en je voelt je thuis in een professioneel bedrijf. Je bent gericht op de kwaliteit die je levert en je bent bereidt om je best te doen. Onderhoud, reparaties, en het afleverklaar maken van nieuwe en gebruikte auto's hoort bij je afwisselende takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de klanten veilig en vertrouwd de weg op kunnen. 

2e Monteur - Drachten

Het bedrijf is op zoek naar technische talenten in de vestigingen. Je werkt netjes en je voelt je thuis in een professioneel bedrijf. Je bent gericht op de kwaliteit die je levert en je bent bereidt om je best te doen. Onderhoud, reparaties, en het afleverklaar maken van nieuwe en gebruikte auto's hoort bij je afwisselende takenpakket. Jij zorgt ervoor dat onze klanten veilig en vertrouwd de weg op kunnen. 

(senior) KNA Archeoloog - Drachten

Als (bijna) senior KNA-archeoloog voer je zelfstandig archeologische projecten uit, zowel op kantoor als in het veld, onder de verantwoordelijkheid van een senior KNA archeoloog/projectleider.Je voert zowel inventariserend archeologisch onderzoek uit (bureau- en booronderzoek, proefsleuvenonderzoek) als definitief archeologisch onderzoek (opgraven).Je verzorgt de logistieke en administratieve voorbereiding van archeologische projecten.Je voert het veldwerk zelfstandig uit.In het veld bewaak je de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden.Je onderhoudt het contact met de een senior KNA archeoloog/projectleider.Je verwerkt, analyseert en rapporteert de veldgegevens en zet materiaalcategorieën uit bij specialisten.Je stelt de evaluatie- en eindrapportage op aan de hand van de onderzoeksresultaten en formuleert op basis hiervan heldere en concrete adviezen aan de opdrachtgeverNaast de inhoudelijk archeologische aspecten wordt gevraagd om een  sterk projectmatige benadering. Dit houdt in dat je de vraag van de opdrachtgever doorgrondt en de offerte, planning en overige afspraken weet om te zetten in een doelmatig onderzoek met zowel inhoudelijk als financieel goed resultaat. Je bouwt hiermee aan relaties en onderhoudt deze.Je werkt regelmatig samen met collega’s van andere afdelingen. Het is wenselijk ervaring en affiniteit te hebben met andere disciplines (milieu, infra en geo). Ook dien je oog te hebben voor de positie en het doel van de archeologie binnen het gehele project. 

Cascobouwers - Harlingen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een IJzerwerker/Cascobouwer Staal.Als ijzerwerker ben je in staat geheel zelfstandig vanaf tekening constructies samen te stellen. Hierbij pas je verschillende technieken toe zoals lassen, zetten, knippen, slijpen, hechten, branden, zagen en boren. Deze werkzaamheden pas je toe op zowel lichte als zware staalconstructies.  

(Machinaal) Onkruidborstelaar - Menaam

Voor diverse projecten zoeken wij met SPOED mensen voor het besturen van een Onkruidborstelmachine.

(Assistent) Controller - Drachten

In de functie van (Assistent) Controller lever je de benodigde financiële managementinformatie aan. Je maakt (geconsolideerde) begrotingen, maandrapportages en je stelt de jaarrekening op. Je verricht bedrijfseconomische analyses en komt met verbetervoorstellen. Je levert een bijdrage aan het beheersen van risico’s (risicomanagement), bewaakt de AO/IC en ziet toe op de juiste hantering van fiscale regels. Je behandelt diverse fiscale vraagstukken en beoordeelt investeringsaanvragen waarbij je continue rekening houdt met de liquiditeitspositie. Daarnaast heb je een actieve rol bij de financiële projectbeheersing met ondersteuning van de financiële medewerkers. Je coördineert en bewaakt ook de subsidies en verzekeringen. Tevens krijg je een uitdagende rol bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem.

Buisman (assistent Kolkenzuiger) - Menaam

Voor diverse projecten zoeken wij met SPOED mensen voor het bedienen van de zuiglans van één onze Kolkenzuigers. Als assistent van onze kolkenzuiger machinist zorg jij er geheel zelfstandig voor dat alle gemeentelijk regenwater kolken optimaal worden gereinigd. Voor deze functie moet er veel en langdurig gelopen worden, dus fysieke fitheid is wel vereiste. 

Koelmonteur / Service Monteur - Leeuwarden

Gezocht wordt  een gedreven specialist met ambitie.In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor het geheel zelfstandig uitvoeren van montage-, service- en onderhoudswerkzaamheden van bier- en koeltechnische installaties.Je werkt veelal op locaties binnen Nederland, zowel alleen als in teamverband.Gezocht wordt een een kandidaat met een afgeronde (technische) MBO opleiding, F- gassencertificaat, Categorie 1 en koeltechnische ervaring. Een resultaatgerichte collega met een sterke drive. Je bent proactief en hebt geen 9-5 mentaliteit. Als monteur ben je een ambassadeur voor het bedrijf.Ben je al aan het werk?Wij doen je geheel vrijblijvend een aantrekkelijk en verbeterend voorstel in loon en/of contract(duur). Wij doen tevens ook een goed voorstel in brutoloon. 

Junior projectleider Milieu - Drachten

Als junior projectleider informeer en adviseer je klanten, zowel in- als extern, over milieuhygiënische aspecten van landbodem en het leveren van producten en diensten conform gestelde kwaliteitseisen en planning. Je communiceert rechtstreeks met opdrachtgevers als eerste aanspreekpunt, in afstemming of namens de senior projectleider. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte houding en neemt verantwoordelijkheid.

Senior Geodetisch projectleider - Leek

De afdeling Geo-ICT & Geo-Info van de opdrachtgever maakt een flinke groei door in de volledige breedte (zoals BGT, GIS, specialistische maatvoering (beton/spoor), deformatiemetingen etc.). De geodetische werkzaamheden richten zich op landmeten, maatvoering en monitoring voor zowel overheden, als aannemers en industrie. De afdeling bestaat uit ongeveer 40 medewerkers en ter uitbreiding daarvan zoekt opdrachtgever een ervaren senior geodetisch projectleider.De projectleider die gezocht wordt, beschikt over een achtergrond in de Geodesie en is thuis in de wereld van GIS, fotogrammetrie en BGT.Bij opdrachtgever is innovatie belangrijk en in dat kader vervult de projectleider een belangrijke rol in de verdere uitbouw van de innovatieve inwinning zoals laserscanning, meten in beeld, meten met drones, inclinometers, grondrader en sensortechnologie.Verder onderhoud en maak je contacten met klanten en relaties, zoals waterschappen, gemeenten, aannemers en de industrie. Je hebt al een aantoonbaar netwerk opgebouwd waaruit je commerciële vaardigheden naar voren komen.

Hardware Engineer - Joure

Onze hardware engineers tekenen de elektrische schema's en de kastindelingen in Eplan. De ideale kandidaat heeft een eletrotechische achtergrond en is een ervaren MBO-er óf een junior HBO-er met interesse in Eplan.

Beveiligers - Heerenveen

Uren maken als beveiliger!!  Je bent beveiliger met een MBO-2 diploma beveiliger of nog in opleiding en moet nog stage-uren maken en je wilt graag je uren maken als beveiliger?Dat kan. Je kunt zelfs kiezen wat je wilt doen en hoeveel en vaak je als beveiliger beschikbaar bent.Vanwege de grote toename in het aantal opdrachten en opdrachtgevers, ook buiten Fryslan, zoeken wij nu onder andere ook kandidaten uit de provincie Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevopolder.Je kunt kiezen uit - een combinatie van- :Evenementenbeveiliger (Vooral in Fryslân en soms in de directe omgeving)Mobiele surveillance werkObjectbeveiligingVerkeersregelaarAnder (uitzend)werk Als je je aanmeldt wordt in ieder geval met jou bekeken of je bij één of zelfs wel beide van de twee aan de QAG Combipool deelnemende gerenommeerde beveiligingsbedrijven uit Leeuwarden aan de slag kan.Daarnaast gaan wij voor jou aan de slag om je ook bij andere beveiligingsopdrachten in te zetten en kun je dus ook nog kiezen om benaderd te worden ander (uitzend)werk.Met de QAG Combipool kunnen wij jou als beveiliger nog meer uren werk aanbieden.Voordeel is dat alle werkzaamheden gebeuren vanuit één loongevende uitzendwerkgever en je dus bij alle werkzaamheden de loonheffingskorting toegepast zou kunnen krijgen en vanuit één loongevende uitzendwerkgever een loonstrook krijgt.De keuze is geheel aan jou wat jij wilt en waar jij voor kiest.Meld je nu aan door je CV te mailen naar werk@banen-centrum.nlWie weet ben jij dan volgende week al aan het werk.Voor meer informatie kun je bellen met Wiebe Jelsma, Dennis Postma of Aukje Dijkstra op 088-0233833 optie 2 (vestiging Leeuwarden) b.g.g. 0513-645686.

GWW - Grondwerker - Heerenveen

Als grondwerker ga je aan de slag op diverse projecten in de civiele sector. De aannemer heeft de meest uiteenlopende klanten. Je bent dan ook bekend met werkzaamheden zoals: aanleg van kabels, buizen, sleuven, kolken en riolering.Het betreft een spoedvacature en je kan dus per direct aan het werk!!

Ontwerper/bestekschrijver Infra & Groene Ruimte (NH) - Hoorn

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assisteren en ondersteunen van projectleiders in diverse projecten binnen de afdeling Infra of in multidisciplinaire projecten die afdeling overstijgend zijn. Als ontwerper/bestekschrijver wordt je ingezet op projecten waarbinnen vele zaken geregeld en uitgewerkt moeten worden..Je vraagt deeloffertes op bij leveranciers/onderaannemers, verleent ondersteuning bij het opstellen van offertes en Plannen van Aanpak of schrijft zelfstandig offertes. Je zoekt naar de balans tussen theorie en praktijk. Je stelt projectplanningen op, maakt technische en financiële overzichten, schrijft projectrapportages en projectverslagen. Daarnaast kun je ook worden ingezet bij de opmaak van RAW-contracten en/of geïntegreerde contracten en in de uitvoeringsbegeleiding. Je hebt een hands-on mentaliteit en je vindt het leuk om collega’s hierin mee te nemen.Je bent meer specialist dan generalist en vindt het mooi om zaken snel, goed en kundig te organiseren en uit te werken. Je neemt initiatief in het leggen van interne contacten met collega’s intern maar zeker ook met de externe betrokkenen van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Een goede en proactieve afstemming met onze opdrachtgevers is van groot belang en je neemt initiatief om hier invulling aan te geven. Dit doe je vanuit een goede civieltechnische basis en profiterend van de werkervaring die je de laatste jaren hebt opgedaan bij een ingenieursbureau of aannemer. 

Werkvoorbereider bodemsanering - Drachten

Als werkvoorbereider bodemsanering ondersteun je de senior-projectleiders en de milieukundige begeleiders in alle voorkomende werkzaamheden van voorbereiding tot en met de oplevering van bodemsaneringen. Het betreffen niet alleen bodemsaneringsprojecten waarin wij adviseren en begeleiden, maar ook bodemsaneringsprojecten waar wij zelf de uitvoerende partij zijn. Je ondersteunt de senior-projectleiders in onder meer het vertalen van offerte-aanvragen naar offertes, het opstellen van V&G-plannen, het samenstellen van uitvoeringsmappen, inkoop derden en het samenstellen van evaluatierapportages.Namens de senior-projectleiders bewaak je inhoud, planning en voortgang op projectniveau en borg je de kwaliteit op de technische uitvoering. Je ondersteunt de senior-projectleiders in het onderhouden van contact met onze opdrachtgevers. Aan de hand van resultaten uit het veld assisteer je senior-projectleiders en milieukundig begeleiders in (evaluatie)rapportages.  

Bouwhulp - Industrieel schoonmakers - Joure

In de Industriele schoonmaak ga je naast als bouwhulp ook werken in de industrie en ondersteunen met de professionele reiniging van productielijnen en ruimtes.    Je gaat soms (als je dat wil) ook aan de slag als bouwhulp en gaat ondersteunen bij het plaatsen van stempels en bouwopruimen.  

Bouwhulp - Industrieel schoonmakers - Groningen

Je gaat aan de slag als bouwhulp en gaat ondersteunen bij het plaatsen van stempels en bouwopruimen.In de Industriele schoonmaak ga je naast als bouwhulp ook werken in de industrie en ondersteunen met de professionele reiniging van productielijnen en ruimtes.  

IJzerwerker - Harlingen

Je gaat als ijzerwerker-lasser werken aan schepen in nieuwbouw, maar ook onderhoud en reparatie en renovatie. Daarnaast kun je ook staal lassen.

APK Keurmeester - Heerenveen

Het bedrijf is op zoek naar technische talenten in de vestigingen. Je werkt netjes en je voelt je thuis in een professioneel bedrijf. Je bent gericht op de kwaliteit die je levert en je bent bereidt om je best te doen. Onderhoud, reparaties, en het afleverklaar maken van nieuwe en gebruikte auto's hoort bij je afwisselende takenpakket. Jij zorgt ervoor dat onze klanten veilig en vertrouwd de weg op kunnen. 

Lasser MIG/MAG gecertificeerd - Franeker

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Franeker , Harlingen, Drachten en Heerenveen zijn we per direct en doorlopend op zoek naar meerdere scheepslassers.Je hoeft niet in het bezit te zijn van lascertificaten maar als je deze wel hebt is dat mooi meegenomen. Belangrijk is wel dat je ruime ervaring in het lassen van scheepsonderdelen hebt.Het werk is voor zeer lange periode.Als scheepslasser (staal en/of aluminium) verricht je laswerkzaamheden aan scheepsconstructies. Aan de hand van tekeningen bouw samen met je collega’s nieuwe schepen.

Projectleider Geodesie - Drachten

Je kan door je ervaring als projectleider of in een vergelijkbare functie  leiding geven aan een team van landmeters, maatvoerders en technisch specialisten.Je bent (eind)verantwoordelijk voor de planning, maakt calculaties en offertes, communiceert met opdrachtgevers een vormt het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit en de veiligheid gewaarborgd worden.De werkvoorbereiding en planning houden je op de hoogte van de voortgang zodat je op het juiste moment de juiste acties kunt inzetten vanuit een klantgerichte en oplossingsgerichte houding.Je hebt oog voor nieuwe methoden en mogelijkheden en zoekt buiten de gebaande paden naar innovatieve kansen en mogelijkheden. 

ChauffeurCE wegenbouw - Heerenveen

Je wordt 1e chauffeur op de vrachtwagen bij onze opdrachtgever. Daarnaast ga je op pad met diverse vrachtwagencombinaties ten behoeve van wegenbouw en asfaltering.Je hebt geen 9-17 mentaliteit en bent juist bereidt om meer uren te draaien of in het weekend te werken. Dit is met name van toepassing in het wegenbouwseizoen.  

Bediener CNC Watersnijder - Heerenveen

In deze functie ga je een CNC watersnijder bedienen.  Dit apparaat wordt ook buiten reguliere werktijden en in het weekend gebruikt.  Buiten reguliere werktijden worden grotere en dikkere platen bewerkt met de snijder. De watersnijder wordt in de gaten gehouden met camara's en bij storing dien je als bediener de storing te verhelpen. Dit kan zowel 's avonds, 's nachts of in het weekend zijn. Naast het snijden betreft het ook het bijhouden van de voorraad, en het maken van de planning van de machine. Daarbij verricht je ook de nodige onderhoudswerkzaamheden. Mochten er geen werkzaamheden zijn bij dit apparaat dan kun je ook worden ingezet als lasser en metaalbewerker.

Scheepstimmerman (Nieuwbouw) - Harlingen

Twee grote vrachtschepen worden van buiten en vooral van binnen geheel omgebouwd tot woning. Je gaat in het schip bezig met het timmerwerk ten behoeve van het ombouwen tot een woning. Je kunt hierbij denken aan badkamers, slaapkamers, keuken, woonkamer, wc etc etc.Het is dus niet het hele fijne werk wat normaliter moet gebeuren bij het afwerken van het interieur van een nieuw schip maar eerder gewone woningbouw in een schip.

Paneelbouwer - Heerenveen

Als paneelbouwer monteer je alle besturingspanelen voor al onze panelen. Hierin worden veel verschillende componenten gebruikt waardoor je altijd divers werk hebt. Alle panelen worden 3D uitgetekend waardoor je vooraf een duidelijk beeld hebt van het paneel. Je vind het leuk om met elkaar continu te streven naar verbeteringen in je werk. 

Servicemonteur - Heerenveen

Als servicemonteur houd je je bezig met detecteren, zoeken en oplossen en verhelpen van storingen op elektronisch gebied, software matig (PLC) en kleine mechanische storingen aan machines en andere installaties. Ook help je bij het monteren en demonteren van machines en koop je het nodige materiaal in. Het betreft een uitdagende leerzame functie, waarin je vaak bij de klant aan het werk bent dus reizen moet geen probleem zijn.

Hardware Engineers - Heerenveen

Onze hardware engineers tekenen de elektrische schema's en de kastindelingen in Eplan. De ideale kandidaat heeft een eletrotechische achtergrond en is een ervaren MBO-er óf een junior HBO-er met interesse in Eplan.

Software Engineer - Heerenveen

Als Software Engineer ben je bezig met het schrijven van software, het maken van detailontwerpen, gedocumenteerde en gestructureerde programma’s. Projecten bereid je zelfstandig voor om voor de diverse klanten de installaties in bedrijf te nemen.De werkzaamheden zijn voornamelijk in Nederland maar kunnen ook kortlopend in het buitenland zijn.

IJzerwerker - Harlingen

Je gaat als ijzerwerker-lasser werken aan schepen in nieuwbouw, maar ook onderhoud en reparatie en renovatie. Daarnaast kun je ook staal lassen.Ben je al aan het werk?Wij doen je geheel vrijblijvend een aantrekkelijk en verbeterend voorstel in loon en/of contract(duur). Wij doen tevens ook een goed voorstel in brutoloon. 

Leerling ijzerwerker - lasser - Heerenveen

Assistent of leerling scheep ijzerwerker en -lasser  Gezocht wordt iemand met affiniteit met techniek.Daarom wordt bij voorkeur iemand gezocht die wel iets van een technische opleiding heeft gedaan.Die het vak van scheepsijzerwerker en lasser wil leren en zich eigen wil maken.Werk is voor langere tijd.Je gaat samenwerken met een ervaren scheepsijzerwerker en -lasser en leert daarvan de kneepjes van het vak. 

Leerling cascobouwer - ijzerwerker - Harlingen

Leerling Cascobouwer – ijzerwerker 2xAls leerling cascobouwer-ijzerwerker ga je aan het werk in de nieuwbouw maar soms ook onderhoud en renovatie van schepen.Je leert de fijne kneepjes van het vak en al doende doe je ervaring op en ontwikkel je je eigen vaardigheden.

Scheepstimmerman (Nieuwbouw) - Lemmer

Voor voornamelijk nieuwbouwschepen heeft de opdrachtgever per direct een vacature voor een ervaren scheepstimmerman.

Scheepslasser/sectiebouwer - Harlingen

Onze opdrachtgever zoekt een scheepslasser die na instructies enigzins zelfstandig kan werken. 

Slopers (per direct!) - Joure

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar Slopers / Handige aanpakkers met VCA. Je weet van aanpakken en hebt affiniteit met de bouw. Je bent in het bezit van eigen vervoer en VCA.

Oprommer - Oudebildtzijl

Je gaat als oprommer mee naar de diverse locaties die leeg gehaald moeten worden.Veel sjouwwerk van meubilair en alles wat in een woning of kantoorpand aanwezig kan zijn en weg gehaald moet worden.30 tot 40 uur per week, komende weken is het erg druk.Start maandag 4-6-2018 week 23

Trainee werkvoorbereider - Gegevensverwerker Civil 3D - Drachten

Trainee werkvoorbereider / gegevensverwerker Civil 3DDoor de toenemende vraag naar 3D-werkzaamheden en producten, machinebesturing, volumebepalingen en BIM heeft opdrachtgever ruimte voor een startende hbo-er geodesie of gelijkwaardig), die opgeleid wil worden tot specialist 3D.Je wordt opgeleid in Revit, Pix4D, 3D Reshaper en Leica’s Cloudworks.Als aankomend werkvoorbereider en gegevensbeheerder zullen je werkzaamheden bestaan uit het tekenen en modelleren van diverse geodetische projecten.Je werkt onder directe aansturing van een projectleider op kantoor of op een projectlocatie.In bezit van VCA-vol is een pré

Data medewerker (GIS) 3 x - Drachten

Data medewerker GIS.Er is ruimte voor 2 a 3 nieuwe instromers in het dataverwerkingsteam.Je wordt ingezet om diverse GEO-ICT, milieu, infra en archeologische data te verwerken in de computer.In opdracht van veel diverse organisaties wordt het beheer van openbare ruimte en omgevingsdata (zoals bodem, water, archeologie, asbest) gedigitaliseerd en op orde gebracht (actuele, betrouwbare en complete registraties).Er wordt met bodeminformatie, BOR, eigen toepassingen en ArcGIS gewerkt.Een traineeprogramma waarmee de datamedewerker opgeleid wordt tot GIS-medewerker kan mogelijk tot de mogelijkheden behoren.

Milieukundig begeleider bodem en asbest - Drachten

We zijn op zoek naar een ervaren, gedreven milieukundig begeleider/ veldmedewerker. Je werkt binnen een team van milieukundige veldmedewerkers en adviseurs. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het doen van bodemonderzoek en ander milieutechnische zaken. Je verzorgt hierbij ook de rapportages en onderhoudt contact met de betrokken partijen.  De projecten kunnen zich door heel Nederland.

Assistent Zetbank - Heerenveen

Je assisteert de zetbankmedewerker bij zijn werkzaamheden. 

Elektromonteur - Harlingen

Als elektromonteur kun je per direct aan de slag.Ook als je minder ervaren bent graag reageren want ook dan hebben wij (langdurig) werk voor jou.De werkzaamheden zijn zeer divers.Jij bent onder anderen verantwoordelijk voor het aansluiten van instrumentaria, leidingen, bedradingen en motoren in schepen.De grootte van de schepen is divers en daardoor geen dag hetzelfde.

Stratenmaker - Groningen

Onze opdrachtgever zoekt per direct een straatmaker ten behoeve van Grond Weg en Water werkzaamheden. De werklocaties bevinden zich in de Provincie Groningen en zijn voor een langdurige periode. 

Sales medewerkers internationaal (USA) - Leeuwarden

Het betreft een vacature op projectmatige basis en inzet.Werklocatie is Leeuwarden.Telefonische acquisitie naar de USA voor in de USA gevestigde Nederlandse bedrijven ten behoeve van matchmaking tussen de bedrijven.Administratie (CRM volledig invullen, salesfunnel beheren, bevestigen van gemaakte afspraken)Kennis onderhouden/vergroten van de opdrachtgever en haar producten of dienstenProspectherkenning bijhoudenWekelijkse rapportage van de activiteiten 

Vakantiekrachten - Heerenveen

Als vakantiekracht kom je op diverse werkplekken terecht. Hier kun je denken aan de detailhandel, horeca of op het platteland, het hangt er vanaf waar het werk is en wat jou voorkeuren zijn. 

Maatvoerder Landmeten/Civiel - Drachten

Maatvoerder Landmeter/CivielOpdrachtgever werkt voor overheden, industrie en aannemers.Als maatvoerder verricht je meet-, scan-, uitzet-, waterpassing- en monitoringswerkzaamheden en je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoering en opdrachtgever.Naast de werkzaamheden op de locatie van de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de verwerking van je data. Er wordt gewerkt met Leica-apparatuur en met Autodesk software.

GIS / GEO-ICT Specialist - Drachten

Gezocht worden ervaren GIS-specialisten op hbo+-niveau die goed thuis zijn in de wereld van GIS, met veel kennis van de ESRI-producten.De GIS-specialist verbindt de klantvraag en weet de aanwezige Geo-ICT-hulpmiddelen goed te benutten.Daarnaast ben je in staat je kennis en expertise om te zetten in product-marktcombinaties met potentie en ben je goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen op GIS-gebied.Inzicht in het Digitaal Stelsel Omgevingswet, basisregistraties en beheer openbare ruimte zijn een pré.Steekwoorden: ArcGIS, GeoWeb, GeoNIS, ArcGIS online, server, desktop, mobiel, informatieproducten, innovatie en proactief.

Ervaren Schilder - Heerenveen

We zoeken ervaren schilders die graag willen werken op diverse locaties in Friesland en omgeving.