Volg ons

LinkedIn

Op zoek naar een baan?

Bouw & Civiel personeelsdiensten is een nationaal opererend arbeidsbemiddelingsbureau en biedt kansen aan startende en/of ervaren professionals.

GWW - Grondwerker - Heerenveen

Als grondwerker ga je aan de slag op diverse projecten in de civiele sector. De aannemer waarvoor je aan de slag gaat heeft de meest uiteenlopende klanten waardoor je breed inzetbaar moet zijn. Je bent dan ook bekend met werkzaamheden zoals: aanleg van kabels, buizen, sleuven, kolken en riolering.

Minikraanmachinist - Hinnaard

Opdrachtgever is op zoek naar een mini-kraanmachinist met ervaring.Je kan per direct beginnen bij onze opdrachtgever.

Elektromonteur - Harlingen

Als elektromonteur kun je per direct aan het werk en ga je zelfstandig aan het werk in diverse soorten schepen.De werkzaamheden bestaan onder andere uit:Aansluiten van instrumentarium in het stuurhuis;Aanleggen van leidingen en bedradingen;Aansluiten van schakelborden, pompen, ventilatoren en motoren in de machinekamers;Aansluiten van lieren, kranen en verlichting op het dek;Uitvoeren van reparaties en onderhoud;Testen en in bedrijf stellen van de installaties; 

Handige Harries - Bouwvakhulpen - Heerenveen

Wij zijn op zoek naar mensen die in het bezit zijn van een VCA of bereidt zijn om die te halen.Als jij lekker bezig wilt zijn en hard kunt werken dan bij jij onze man.

Kozijnmonteur - Leeuwarden

Kozijnmonteurs gezocht. Timmerlieden natuurlijk ook van harte welkomHet vervangen en plaatsen van kozijnen en het afwerken daarvan.Opdrachtgever heeft erg veel opdrachten, momenteel een hele grote in Leeuwarden waarbij het werk voor heel 2018 kan doorlopen.Duur: minimaal geheel 2018Fulltime.  

Betonreparateur - Heerenveen

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek een ervaren betonreparateur.Voor deze functie ga je onderstaande werkzaamheden:Je kunt zelfstandig werken en kunt ook projecten zelf aansturen en begeleiden- Beton storten. Je gaat beton poetsen en herstellen. - De nabewerking en uitvoering van constructieve handelingen.- De nabewerking en de uitvoeringen van constructieve handelingen.- Repareren, injecteren en impregneren van beton- Beton mengen om de kwaliteit te kunnen waarborgen

Deskundig Toezichthouder Asbest DTA - Heerenveen

Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden en hebt de technische en organisatorische leiding over alle voorkomende asbestsanering werkzaamheden.

Milieukundig begeleider bodem en asbest - Drachten

op zoek naar een ervaren, gedreven milieukundig begeleider/ veldmedewerker. Je werkt binnen een team van milieukundige veldmedewerkers en adviseurs.Werkzaamheden:Je werkt aan uiteenlopende projecten op het gebied van milieutechnisch bodemonderzoek en saneringen met raakvlakken naar onze overige disciplines;Je draagt bij aan het verder ontwikkelen en uitbouwen van onze vestiging in Breda door het uitvoeren van milieukundige werkzaamheden conform de geldende protocollen.Je bent zelfstandig, proactief en een prettige teamspeler;Je doet de werkvoorbereiding van bodemsaneringen; Je begeleidt op locatie bodemsaneringen; Je neemt bodemmonsters, zorgt voor de analyses en rapportage;Je onderhoudt contacten met klanten, uitvoerende aannemers en het bevoegd gezag;Je voert in voorkomende gevallen mede veldwerk uit;Je hebt de ambitie om door te groeien;Je hebt een resultaatgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. 

Milieukundig veldwerker - Drachten

Als ervaren veldwerker bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende veldwerkzaamheden. Hierbij voert u onderzoeken zowel in teamverband als zelfstandig uit.  In nauw overleg met de projectleiders draagt u zorg voor het klantgericht, snel en flexibel uitvoeren van het veldwerk. Wij zoeken hiervoor iemand met een doenermentaliteit en met ervaring op dit gebied. Opleiding & ervaring U beschikt bij voorkeur over een MBO-opleiding voor civiele-, milieu- of cultuurtechniek of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding. Deze opleidingseis kan ook worden verkregen door een aantoonbaar vergelijkbaar kennis- en ervaringsniveau. Tevens bent u in het bezit van een rijbewijs. Werkervaring als veldwerker is een vereiste, waarbij het wenselijk is om kennis en ervaring te hebben op gebied van veldwerk conform de BRL 1000 en/of 2000.  U ziet het vinden van creatieve en praktische oplossingen in het veld als een uitdaging. U kunt klanten op een professionele wijze in het veld te woord staan en u bent in staat om zowel goed in teamverband als individueel te kunnen werken. Verder bent u enthousiast, pragmatisch, flexibel en heeft u geen 9 tot 5 mentaliteit. TakenRicht de veldwerkbus tijdig en volledig in met het benodigd materiaal, instrumenten en apparatuur, houdt deze schoon en onderhoudt de instrumenten en de apparatuur;Voert milieutechnische werkzaamheden uit conform procedures en voorschriften als onder meer het plaatsen van peilbuizen, het nemen van grond, slib en (grond)watermonsters en het conserveren van genomen monsters;Voert meetgegevens in m.b.v. een handcomputer;Werkt met diverse instrumenten en apparatuur als onder meer de edelmanboor, de handpuls, de steekbus, de slangenpomp en de ramguts;Kent de diverse boor-, monsterneming en conserveringsmethoden en past deze toe;Werkt veilig en volgens Arbo voorschriften;Onderhoudt contacten met de opdrachtgever op locatie, medewerkers en projectleider.Zelfstandig uitvoeren van veldwerk conform BRL 1000 en 2000Het uitwerken van veldwerkgegevens (labopdrachten, tekeningen enz.)Werkvoorbereiding bodemsaneringen Op locatie saneringen begeleidenOpstellen evaluatieverslagen 

DIA - Deskundig Inventariseerder Asbest - Drachten

Als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA), ben je verantwoordelijk voor asbestinventarisaties bij diverse opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van het project, van offerte tot oplevering van het adviesrapport. Je voert zelfstandig inventarisaties uit en daarnaast werk je met collega DIA's aan grotere en complexere projecten. Het komt goed van pas als je goed raad weet met digitaal inventariseren of in ieder geval de bereidheid hebt om dit te leren. In de functie van DIA is geen dag hetzelfde. Een deel van de werkzaamheden voer je op kantoor uit, maar je bent ook veel onderweg, vaak door het hele land. Enige flexibiliteit en reisbereidheid komt dus wel van pas.Het zelfstandig uitvoeren van asbestinventarisaties en aanverwante onderzoeken: verrichten van dossieronderzoek (bouwbestekken, bouwtekeningen e.d.)melden en verwerken gegevens in het LAVSonderzoeken van bouwwerken op aanwezigheid van asbesthoudende materialennemen van materiaalmonsters en kleefmonstersadviseren en rapporteren 

Aluminium Cascobouwer - Harlingen

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een aluminium cascobouwer die volledig zelfstandig kan werken. Lassen op niveau 3/4 is vereist, certificaten is een pre.Bij voorkeur heb je tussen de 5 tot 10 jaar ervaring en ben je op (korte) termijn beschikbaar. WerkzaamhedenJe werkt grotendeels in teamverband aan diverse projecten. Hierbij dien je rekening te houden met werkzaamheden als vanaf tekening knippen, boren, ponsen, slijpen, snijden en lassen van diverse onderdelen van een bepaald project. Dit kan zijn in het aluminium alsmede in het staal. Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig bent, goed kan tekening lezen en een probleemoplossend denkvermogen hebt.  

IJzerwerker/Cascobouwer Staal - Harlingen

Voor onze opdrachtgever met werk- en standlocatie Harlingen zijn wij op zoek naar een IJzerwerker/Cascobouwer Staal.Als ijzerwerker ben je in staat geheel zelfstandig vanaf tekening constructies samen te stellen. Hierbij pas je verschillende technieken toe zoals lassen, zetten, knippen, slijpen, hechten, branden, zagen en boren. Deze werkzaamheden pas je toe op verschillende zware staalconstructies. Maar ook aan trappen, bordessen, dekluiken, tanks, relingen en andere scheepsonderdelen.  

Scheepslasser/sectiebouwer - Harlingen

Opdrachtgever zoekt een scheepslasser die na instructies enigzins zelfstandig kan werken. 

Betonreparateur - Harlingen

Ben jij de betonreparateur die wij zoeken? Is stilzitten op kantoor niks voor jou?  Ben jij iemand met oog voor detail, houd jij van repareren en heb jij ervaring met renovatie? Dan is deze functie van betonreparateur iets voor jou!Als betonreparateur ga jij zelfstandig te werk en zal je vooral bezig zijn met het repareren van betonelementen.Het uitvoeren van je werkzaamheden gebeurt zowel binnen het bedrijf als op het tasveld, dit maakt het een erg leuke afwisselende baan!  Daarbij krijg je te maken met allerlei verschillende producten, want als een product stuk gaat, is het jouw taak om het weer  te maken! Het repareren van de verschillende  producten is een hele verantwoordelijkheid, jij snapt dit als geen ander en gaat daarom altijd netjes te werk!Wat ga jij doen?Jij gaat beton inpoetsen en repareren (eventuele luchtbellen / grindnesten wegwerken)Het (cosmetisch/constructief) repareren van beschadigingen als gevolg van ontkisten, transport en/ of opslag  valt onder jouw takenJij houdt altijd een oog open voor detailsIndien nodig ga jij de  reparatiemortel op kleur brengenWanneer nodig ga jij erop uit om op locatie reparatiewerkzaamheden uitvoeren 

Schilder/Schuurder - Dronryp

Opdrachtgever is op zoek naar handige hulpkrachten die als schilder/schuurder aan de slag kunnen.

DAV-er / Deskundig Asbestverwijderaar - Joure

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden. 

Allround waterbouwers / timmerlieden - Harlingen

In deze fulltime functie van timmerman in de waterbouw help je binnen het  bedrijf met de bouw en herstel van onder andere: houten bruggen en steigers, remmingwerken, betonconstructies en voer je montage werkzaamheden uit.Je levert in deze functie een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de projecten van het bedrijf. 

Assistent uitvoerder Civiele werken Beton- en Waterbouw - Harlingen

Binnen deze functie ondersteun je de hoofd uitvoerder.Je taken bestaan uit het realiseren van projecten, het onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers en het opstellen van project- en werkenadministratie.Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van jouw projecten en organiseert, coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers.De hoofd uitvoerder is daarbij jouw vraagbaak en sparringpartner.De functie biedt doorgroeimogelijkheden naar de functie van uitvoerder. 

WTB-er Mechanisch Boten - Heeg

Voor de nieuwbouw van 55 voeters is er een vacature voor 5 x een WTB-er mechanisch. Inbouwen van leidingen en aanverwanten en inbouwen van de plug en play motoren.  Langdurig contract

Chauffeur Megamix - Heerenveen

Chauffeur Megamix. C of CE Chauffeur met ervaring vervoer Megamixsilo's met draad- c.q. kabelsysteem.Of relevante ervaring met draad- c.q. kabelsysteem. 

Slopers - Heerenveen

Wij zijn doorlopend opzoek naar slopers met een geldig VCA uit de omgeving van Heerenveen.  Je gaat samen in een team bezig met verschillende projecten. Je gaat aan de slag met het verwijderen van industriële complexen en bedrijfsgebouwen. Het slopen van winkel- en wooncomplexen.Het afbreken van kantoorpanden en woonpanden. Ook het verwijderen van water- en wegbouwkundige werken zoals aquaducten, bruggen en sluizen.

Ervaren Betonrenovateur - Heerenveen

Voor opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar betonrenovateurs. Als betonrenovateur kun schuren, hakken, voorbereiden, poetsen en injecteren. Daarnaast vindt je het niet erg om zelfstandig op locatie te werken.  

Onderhoudsmonteur boten en jachten - Sneek

Je gaat bezig met het repareren en onderhouden van boten en jachten die in de winterstalling liggen. De werkzaamheden kunnen variëren motorbeurten tot het vervangen van knopjes. Je gaat aan de slag in de omgeving van Sneek. 

Servicemonteur Technische Dienst - Minnertsga

Als servicemonteur ga je aan de slag in de voedselindustrie. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het plegen van onderhoud aan de machines. Mocht het nodig zijn kun je ook gevraagd worden om storingen te verhelpen. 

Bedrijfleider - Heerenveen

Vanwege de groei en ontwikkelingen is er een vacature voor bedrijfsleider.Je bent een brug tussen de verschillende productie-afdelingen, de calculatie en planning en  management.Je ontzorgd tevens de planning en logistieke afdeling en op termijn kun je ook offertes, werkorders en gereedproductbonnen verwerken.Je kunt je inleven in het bedrijf en kijken naar waar er een kwaliteitsslag gemaakt kan worden en nog belangrijker is dat je die ook ten uitvoer kunt brengen en met goed gevolg kunt realiseren.Je begint met inwerken op de planning en logistieke afdeling en  groeit al lerende door het bedrijf heen.Je staat stevig in je schoenen en kunt weerstand ombuigen in meegaand en begrip. Je bent bruggenbouwer en kunt bestaande problemen omzetten naar oplossingen.Het betreft een bedrijf met eerder een boerenklompen mentaliteit dan met een hoog pakgehalte en daar pas jij wel tussen. Je kunt ook op hoog pakgehalte acteren als het moet. 

Bedrijfleider - Heerenveen

Vanwege de groei en ontwikkelingen is er een vacature voor bedrijfsleider.Je bent een brug tussen de verschillende productie-afdelingen, de calculatie en planning en  management.Je ontzorgd tevens de planning en logistieke afdeling en op termijn kun je ook offertes, werkorders en gereedproductbonnen verwerken.Je kunt je inleven in het bedrijf en kijken naar waar er een kwaliteitsslag gemaakt kan worden en nog belangrijker is dat je die ook ten uitvoer kunt brengen en met goed gevolg kunt realiseren.Je begint met inwerken op de planning en logistieke afdeling en  groeit al lerende door het bedrijf heen.Je staat stevig in je schoenen en kunt weerstand ombuigen in meegaand en begrip. Je bent bruggenbouwer en kunt bestaande problemen omzetten naar oplossingen.Het betreft een bedrijf met eerder een boerenklompen mentaliteit dan met een hoog pakgehalte en daar pas jij wel tussen. Je kunt ook op hoog pakgehalte acteren als het moet. 

Scheepsbouwers / Metaalbewerkers - Harlingen

Afhankelijk van je vaardigheden kun je werken in:Scheepsreparatie en onderhoudScheepsbouwJacht refit & restauratieOnderwaterschip behandelenStralen & conserverenVaardighedenJe hebt ervaring met 1 of meerdere van de volgende vaardigheden:StralenSpuitenLassenDieseltechniekHydrauliekVerder ben je flexibel, ga je nauwkeurig te werk en kun je goed in teamverband werken.

IJzerwerker/Cascobouwer Staal - Heerenveen

Allround ijzerwerker.Verbouwen van woonschepen.Voormalige vrachtschepen  ombouwen naar woonschepenMoet kunnen slijpen en lassen Mig/mag.Beetje allround is mooiDiploma's niet verplicht 

Ervaren Schilder - Heerenveen

We zoeken ervaren schilders die graag willen werken op diverse locaties in Friesland en omgeving.

Kraan&Trekkermachinist Hekkelwerk - Driezum

We zoeken kandidaat die zowel loon als hekkelwerkzaamheden kan verzorgen

Planner - Heerenveen

Planner  Planner met bouwkundige achtergrond.Geen werk voorbereiden.  Contact met klanten en montage ploegen.Overzicht houden op planning.Aansturing en monitoren van de planning.Voornamelijk bouwbedrijven en dealers die aan particulieren leveren als klanten.Probleemoplossend vermogen.Mag praktijkmens zijn.Een ouder iemand mag ook.